Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Andreas Ryder Fan FSV Hamsters
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sziráki met een snelle inworp. Krumm geeft een hoge lob. Klungelig pakt Perrot de bal. Perrot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis passt de bal met de wreef. Kannemeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia verovert de bal door een tackle van achteren. Masenia passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Parker is nu in balbezit. Juwayeyi rent richting de bal. Freeguard maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Freeguard moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Freeguard schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Wałkiewicz rent richting de bal. Wałkiewicz geeft een lange en hoge pass. Makau kopt de bal weg. Sebapole is nu in balbezit. Sebapole schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jooste trapt de bal weg van het doel. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker probeert naar een medespeler te passen. Madide is nu in balbezit. Madide geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Louis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Makau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makau probeert naar een medespeler te passen. Lechesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechesa probeert naar een medespeler te passen. Masenia rent richting de bal. Masenia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kannemeyer heeft problemen om de bal te vangen. Kannemeyer onderschept slim de pass. Arendse probeert de bal met de borst te controleren. Masenia is nu in balbezit. Masenia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Jooste heeft problemen om de bal te vangen. Parker rent richting de bal. Parker met een sublieme pass. Sebapole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebapole schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Masenia rent richting de bal. Makau bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia onderschept slim de pass. Louis rent richting de bal. Louis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Andreas Ryder Fan 47%, FSV Hamsters 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Andreas Ryder Fan - FSV Hamsters 0:0

46e minuut.
Booth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jansen komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Krumm passt de bal in één keer door. Perrot is nu in balbezit. Perrot passt de bal zonder na te denken. Lechesa is nu in balbezit. Lechesa draait met de bal, schiet en ... Khanyile bokst de bal weg. Daar is Perrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - FSV Hamsters 1:0

55e minuut.
Krumm heeft problemen om de bal te vangen. Krumm speelt de bal door. Masenia speelt de bal door. Lechesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechesa schiet op doel. Paal! Lechesa is nu in balbezit. Lechesa schiet op doel. Khanyile werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Louis heeft problemen om de bal te vangen. Parker met een sublieme pass. Madide probeert naar een medespeler te passen. Sebapole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebapole haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Juwayeyi is nu in balbezit. Juwayeyi haalt uit met een fantastische trap. Jooste heeft problemen om de bal te vangen. Sebapole is nu in balbezit. Sebapole draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Trumiński met een sublieme pass. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker speelt de bal door. Sebapole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebapole draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trumiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Jooste rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Louis passt de bal in één keer door. Lechesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechesa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Perrot de bal. Perrot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sziráki geeft een lange en hoge pass. Parker speelt de bal door. Sebapole is nu in balbezit. Sebapole draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Czuma de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Andreas Ryder Fan - FSV Hamsters 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Andreas Ryder Fan 44%, FSV Hamsters 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Andreas Ryder Fan - FSV Hamsters 1:1