Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovers United MGB stars
Sitter Tactiek 442
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 19.3
outstanding Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bajac passt de bal in één keer door. Jowa is nu in balbezit. Jowa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Naponyane de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. Chelin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Changwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Changwe passt de bal met de wreef. Deane rent richting de bal. Naponyane onderschept slim de pass. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bajac speelt de bal door. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed probeert naar een medespeler te passen. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac geeft een lange en hoge pass. Jowa kopt de bal weg. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. Chelin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Molatedi geeft een hoge lob. Moriri kopt de bal weg. Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 1:0

15e minuut.
Motale probeert naar een medespeler te passen. Naponyane is nu in balbezit. Matidze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matidze krijgt een gele kaart. Naponyane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bajac zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 2:0

17e minuut.
Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Matidze controleert de bal met de borst. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac draait met de bal, schiet en ... Chelin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Molatedi is nu in balbezit. Jowa onderschept slim de pass. Jowa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 3:0

21e minuut.
Naponyane rent richting de bal. Naponyane passt de bal in één keer door. Jowa is nu in balbezit. Jowa haalt uit met een fantastische trap. Chelin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 4:0

31e minuut.
Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohammed met een sublieme pass. Jowa is nu in balbezit. Jowa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Molatedi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed probeert naar een medespeler te passen. Bajac rent richting de bal. Bajac schiet op doel. Molatedi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 5:0

36e minuut.
Jowa speelt de bal door. Bajac heeft problemen om de bal te vangen. Bajac speelt de bal door. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 6:0

38e minuut.
Naponyane schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matidze de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Motale zal de hoekschop nemen. Naponyane maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jowa rent richting de bal. Jowa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matidze de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Liau rent richting de bal. Liau geeft de bal voor. Naponyane kopt de bal weg. Klungelig pakt Jowa de bal. Jowa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 7:0

41e minuut.
Bajac verovert de bal door een tackle van achteren. Bajac met een sublieme pass. Jowa probeert naar een medespeler te passen. Naponyane rent richting de bal. Naponyane schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mohammed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa passt de bal zonder na te denken. Bajac rent richting de bal. Bajac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 21%, MGB stars 79%.
Rovers United - MGB stars 8:0

47e minuut.
Cale passt de bal met de wreef. Mohammed rent richting de bal. Mohammed passt de bal met de wreef. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 9:0

48e minuut.
Daar is Jowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jowa passt de bal zonder na te denken. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. Chelin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 10:0

53e minuut.
Motale passt de bal met de wreef. Ngobe probeert naar een medespeler te passen. Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane draait met de bal, schiet en ... Chelin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Molatedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Molatedi geeft een lange en hoge pass. Motale kopt de bal weg. Jowa heeft problemen om de bal te vangen. Jowa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cale onderschept slim de pass. Cale passt de bal in één keer door. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane draait met de bal, schiet en ... Chelin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Ngobe bereikt de bal nog maar net als eerste. Motale onderschept slim de pass. Motale met een sublieme pass. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mohammed passt de bal met de wreef. Molatedi speelt de bal door. Matidze rent richting de bal. Naponyane verovert de bal door een tackle van achteren. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. Chelin bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 11:0

61e minuut.
Deane rent richting de bal. Cale verovert de bal door een tackle van achteren. Cale probeert naar een medespeler te passen. Jowa rent richting de bal. Jowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 12:0

65e minuut.
Mohammed rent richting de bal. Cale rent richting de bal. Cale speelt de bal door. Jowa rent richting de bal. Jowa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bajac onderschept slim de pass. Bajac probeert naar een medespeler te passen. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa geeft de bal voor. Naponyane maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Motale bereikt de bal nog maar net als eerste. Motale geeft een hoge lob. Klungelig pakt Molatedi de bal. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 13:0

78e minuut.
Matidze kopt de bal weg. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane probeert naar een medespeler te passen. Bajac rent richting de bal. Bajac haalt uit met een fantastische trap. Chelin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jowa rent richting de bal. Jowa draait met de bal, schiet en ... Chelin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 14:0

83e minuut.
Naponyane speelt de bal door. Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Bajac is nu in balbezit. Bajac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - MGB stars 15:0

89e minuut.
Bajac passt de bal met de wreef. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane passt de bal met de wreef. Jowa is nu in balbezit. Jowa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 18%, MGB stars 82%.
Rovers United - MGB stars 15:0