Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FSV Hamsters Rovers United
Normal Tactiek Sitter
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Bajac rent richting de bal. Arendse bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac verovert de bal door een tackle van achteren. Bajac haalt uit met een fantastische trap. Chirwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Modu Ranele de bal. Modu Ranele met een sublieme pass. Sebapole is nu in balbezit. Sebapole draait met de bal, schiet en ... Stars werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Juwayeyi de bal. Juwayeyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FSV Hamsters - Rovers United 1:1

16e minuut.
Cale met een sublieme pass. Lathan is nu in balbezit. Jowa rent richting de bal. Jowa geeft een lange en hoge pass. Chirwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:2

20e minuut.
Bajac krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Arendse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa draait met de bal, schiet en ... Chirwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:3

21e minuut.
Bajac rent richting de bal. Bajac passt de bal in één keer door. Naponyane rent richting de bal. Naponyane schiet op doel. Chirwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:4

24e minuut.
Lathan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Juwayeyi de bal onder controle te krijgen. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane rent richting de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:5

27e minuut.
Juwayeyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cale onderschept slim de pass. Cale met een sublieme pass. Jowa rent richting de bal. Jowa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Jowa rent richting de bal. Bajac is nu in balbezit. Bajac passt de bal zonder na te denken. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Motale is nu in balbezit. Motale probeert naar een medespeler te passen. Bajac rent richting de bal. Bajac draait met de bal, schiet en ... Chirwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:6

31e minuut.
Madide is nu in balbezit. Jowa onderschept slim de pass. Jowa met een sublieme pass. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:7

33e minuut.
Cale met een sublieme pass. Jowa rent richting de bal. Jowa passt de bal zonder na te denken. Bajac is nu in balbezit. Bajac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arendse met een harde bal richting middenveld. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:8

39e minuut.
Modu Ranele kopt de bal weg. Cale met een sublieme pass. Naponyane rent richting de bal. Naponyane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:9

39e minuut.
Juwayeyi is nu in balbezit. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa passt de bal in één keer door. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chirwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Chirwa speelt de bal door. Cale kopt de bal weg. Daar is Madide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Liau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modu Ranele. Liau raakt geblesseerd tijdens het duel. Cale met een snel genomen vrije trap. Bajac rent richting de bal. Bajac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:10

43e minuut.
Sebapole speelt de bal door. Daar is Juwayeyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naponyane rent richting de bal. Naponyane draait met de bal, schiet en ... Chirwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:11

45e minuut.
Bajac is nu in balbezit. Jowa is nu in balbezit. Jowa geeft een lange en hoge pass. Naponyane rent richting de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSV Hamsters 65%, Rovers United 35%.
FSV Hamsters - Rovers United 1:11

51e minuut.
Motale geeft een lange en hoge pass. Kidgell kopt de bal weg. Klungelig pakt Jowa de bal. Naponyane rent richting de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:12

53e minuut.
Cale onderschept slim de pass. Cale speelt de bal door. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane rent richting de bal. Naponyane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:13

56e minuut.
Khomane kopt de bal weg. Cale met een sublieme pass. Klungelig pakt Jowa de bal. Jowa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Cale passt de bal zonder na te denken. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa schiet op doel. Naponyane probeert de bal aan de voet te houden. Chirwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:14

61e minuut.
Juwayeyi speelt de bal door. Sebapole heeft problemen om de bal te vangen. Naponyane verovert de bal door een tackle van achteren. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Motale geeft de bal voor. Kidgell heeft problemen om de bal te vangen. Bajac rent richting de bal. Jowa rent richting de bal. Jowa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:15

68e minuut.
Cale kopt de bal weg. Naponyane rent richting de bal. Naponyane speelt de bal door. Bajac is nu in balbezit. Bajac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:16

70e minuut.
Lathan rent richting de bal. Lathan geeft een lange en hoge pass. Kannemeyer rent richting de bal. Naponyane verovert de bal door een tackle van achteren. Naponyane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:17

72e minuut.
Cale speelt de bal door. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Booth zijn tegenspeler op de grond. Booth krijgt een gele kaart. Naponyane raakt geblesseerd tijdens het duel. Cale met een snel genomen vrije trap. Bajac springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:18

79e minuut.
Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac geeft een lange en hoge pass. Daar is Kannemeyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naponyane rent richting de bal. Naponyane schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lathan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cale passt de bal zonder na te denken. Motale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cale kopt de bal weg. Parker controleert de bal met de borst. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa rent richting de bal. Jowa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lathan met een sublieme pass. Arendse bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane onderschept slim de pass. Naponyane draait met de bal, schiet en ... Chirwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:19

90e minuut.
Booth onderschept slim de pass. Booth geeft de bal voor. Parker kopt de bal weg. Cale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cale geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Rovers United 1:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSV Hamsters 76%, Rovers United 24%.
FSV Hamsters - Rovers United 1:20