Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovers United Blackburn Rovers :)
Sweet Spot Tactiek 433
57% Balbezit 43%
14% Spel op eigen helft 86%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 29.4
outstanding Schieten weak
excellent Passen weak
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Miu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jowa met een snelle inworp. Ngaduana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana geeft een lange en hoge pass. Kambule bokst de bal weg. Torneio rent richting de bal. Bajac verovert de bal door een tackle van achteren. Bajac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 1:0

2e minuut.
Mzizi met een sublieme pass. Lewis is nu in balbezit. Bajac verovert de bal door een tackle van achteren. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane schiet op doel. Kambule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torneio onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Foster geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajac krijgt zijn hoofd ertegen. Kambule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 2:0

7e minuut.
Foster kopt de bal weg. Daar is Bajac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarlegran rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 3:0

9e minuut.
Eriksrud kan de bal niet met de borst controleren. Jowa rent richting de bal. Eriksrud begaat een overtreding. Eriksrud krijgt een gele kaart. Jowa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ngaduana met een snel genomen vrije trap. Bajac springt en kopt de bal. Kambule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 4:0

12e minuut.
Lewis geeft de bal voor. Inworp. Jowa met de inworp. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 5:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foster met de inworp. Cale geeft de bal voor. Naponyane rent richting de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 6:0

17e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Ngaduana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana speelt de bal door. Naponyane rent richting de bal. Naponyane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 7:0

18e minuut.
Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane passt de bal in één keer door. Foster probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bajac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 8:0

18e minuut.
Mzizi rent richting de bal. Naponyane onderschept slim de pass. Torneio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac haalt uit met een fantastische trap. Kambule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Jowa heeft problemen om de bal te vangen. Ngaduana speelt de bal door. Klungelig pakt Naponyane de bal. Naponyane passt de bal met de wreef. Bajac rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 9:0

24e minuut.
Ngaduana heeft problemen om de bal te vangen. Jowa is nu in balbezit. Miu onderschept slim de pass. Ngaduana geeft de bal voor. Bajac maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bajac de bal. Bajac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jowa probeert de bal aan de voet te houden. Lewis kopt de bal weg. Ngaduana geeft een lange en hoge pass. Naponyane rent richting de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jowa probeert naar een medespeler te passen. Ngaduana rent richting de bal. Ngaduana passt de bal met de wreef. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. Kambule bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jowa speelt de bal door. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane probeert naar een medespeler te passen. Bajac is nu in balbezit. Bajac haalt uit met een fantastische trap. Kambule bokst de bal weg.

36e minuut.
Naponyane rent richting de bal. Naponyane draait met de bal, schiet en ... Kambule maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lewis probeert de bal aan de voet te houden. Torneio verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Foster neemt de hoekschop. Bajac krijgt zijn hoofd ertegen. Kambule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 10:0

37e minuut.
Inworp. Jarlegran met de inworp. Foster speelt de bal door. Klungelig pakt Naponyane de bal. Naponyane draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 11:0

41e minuut.
Ngaduana met een sublieme pass. Jarlegran rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster geeft een hoge lob. Bajac krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Eriksrud geeft de bal voor. Inworp. Casnar met een snelle inworp. Foster geeft een hoge lob. Naponyane krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Foster onderschept slim de pass. Foster passt de bal zonder na te denken. Naponyane rent richting de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. Kambule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 12:0

45e minuut.
Biros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 16%, Blackburn Rovers :) 84%.
Rovers United - Blackburn Rovers :) 12:0

47e minuut.
Bajac probeert naar een medespeler te passen. Lewis is nu in balbezit. Naponyane verovert de bal door een tackle van achteren. Naponyane draait met de bal, schiet en ... Kambule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 13:0

49e minuut.
Casnar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Naponyane rent richting de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Torneio is nu in balbezit. Ngaduana is nu in balbezit. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane draait met de bal, schiet en ... Kambule bokst de bal weg.

57e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac draait met de bal, schiet en ... Naponyane probeert de bal met de borst te controleren. Naponyane schiet op doel. Kambule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Lewis probeert naar een medespeler te passen. Cale rent richting de bal. Cale passt de bal in één keer door. Bajac is nu in balbezit. Bajac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 14:0

66e minuut.
Torneio verovert de bal door een tackle van achteren. Torneio geeft de bal voor. Casnar controleert de bal met de borst. Casnar geeft een lange en hoge pass. Naponyane springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 15:0

69e minuut.
Torneio passt de bal zonder na te denken. Ngaduana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana met een sublieme pass. Bajac is nu in balbezit. Bajac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 16:0

71e minuut.
Foster onderschept slim de pass. Foster passt de bal zonder na te denken. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane draait met de bal, schiet en ... Kambule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jowa rent richting de bal. Jowa draait met de bal, schiet en ... Kambule werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft de bal voor. Bajac springt en kopt de bal. Kambule bokst de bal weg.

73e minuut.
Foster geeft een hoge lob. Kambule speelt de bal door. Cale kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajac de bal. Bajac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Jowa kopt de bal weg. Ngaduana met een sublieme pass. Klungelig pakt Naponyane de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. Kambule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Naponyane rent richting de bal. Naponyane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 17:0

77e minuut.
Torneio verovert de bal door een tackle van achteren. Ngaduana verovert de bal door een tackle van achteren. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Naponyane rent richting de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. Kambule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bajac speelt de bal door. Klungelig pakt Eriksrud de bal. Foster speelt de bal door. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane schiet op doel. Kambule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bajac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane schiet op doel. Kambule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mophaleng kopt de bal weg. Ngaduana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana speelt de bal door. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 18:0

80e minuut.
Klungelig pakt Jarlegran de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster probeert naar een medespeler te passen. Bajac rent richting de bal. Bajac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jowa met een sublieme pass. Ngaduana is nu in balbezit. Ngaduana passt de bal in één keer door. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac schiet op doel. Kambule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jowa is nu in balbezit. Jowa geeft de bal voor. Bajac rent richting de bal. Bajac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ngaduana passt de bal zonder na te denken. Naponyane rent richting de bal. Lewis is nu in balbezit. Naponyane verovert de bal door een tackle van achteren. Naponyane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 12%, Blackburn Rovers :) 88%.
Rovers United - Blackburn Rovers :) 19:0