Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackburn Rovers :) Waterkloof Warriors
433 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.5 gemiddelde waardering 43
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Deflandre de bal. Mabotsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Del Piero naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Deflandre onderschept slim de pass. Torneio onderschept slim de pass. Zuidema onderschept slim de pass. Zulu rent richting de bal. Zulu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksrud onderschept slim de pass. Zulu verovert de bal door een tackle van achteren. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jarlegran is nu in balbezit. Jarlegran geeft de bal voor. Inworp. Bradło met de inworp. Zuidema met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Rovers :) - Waterkloof Warriors 0:1

38e minuut.
Daar is Zulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulu probeert naar een medespeler te passen. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Rovers :) - Waterkloof Warriors 0:2

42e minuut.
Zulu schiet op doel. Miu kopt de bal weg. Eriksrud heeft problemen om de bal te vangen. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre schiet op doel. Kambule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn Rovers :) 65%, Waterkloof Warriors 35%.
Blackburn Rovers :) - Waterkloof Warriors 0:2

46e minuut.
August komt het veld opgelopen. Biros komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bradło met de inworp. Daar is Zulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarlegran is nu in balbezit. Zulu verovert de bal door een tackle van achteren. Zulu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Kambule met een harde bal richting middenveld. Zuidema kopt de bal weg. Deflandre rent richting de bal. Deflandre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lewis kopt de bal weg. Mabotsa rent richting de bal. Mabotsa probeert naar een medespeler te passen. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Deflandre passt de bal met de wreef. Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre draait met de bal, schiet en ... Kambule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Rovers :) - Waterkloof Warriors 0:3

73e minuut.
Mabotsa met de inworp. Zuidema probeert de bal met de borst te controleren. Eriksrud rent richting de bal. Zuidema verovert de bal door een tackle van achteren. Zuidema geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mabotsa passt de bal met de wreef. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre verovert de bal door een tackle van achteren. Deflandre schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn Rovers :) 65%, Waterkloof Warriors 35%.
Blackburn Rovers :) - Waterkloof Warriors 0:3