Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalksteen fc Drunkers FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Lekwane met een sublieme pass. Sikonde rent richting de bal. Tlale rent richting de bal. Sikonde verovert de bal door een tackle van achteren. Sikonde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Schumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausen rent richting de bal. Schumana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schumana krijgt een gele kaart. Klausen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
Theunissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausen onderschept slim de pass. Klausen probeert naar een medespeler te passen. Kgomane is nu in balbezit. Kgomane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Maboe is nu in balbezit. Manyathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manyathi passt de bal zonder na te denken. Kgomane rent richting de bal. Kgomane schiet op doel. Masilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalksteen fc - Drunkers FC 1:0

29e minuut.
Doeltrap. Sibeko met een harde bal richting middenveld. Rula kopt de bal weg. Kgomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kgomane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rula met een snelle inworp. Schumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumana passt de bal in één keer door. Kgomane is nu in balbezit. Kgomane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalksteen fc 53%, Drunkers FC 47%.
Kalksteen fc - Drunkers FC 1:0

59e minuut.
Lekwane onderschept slim de pass. Lekwane passt de bal zonder na te denken. Chirwa met een sublieme pass. Baychelor is nu in balbezit. Baychelor haalt uit met een fantastische trap. Sibeko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalksteen fc - Drunkers FC 1:1

78e minuut.
Nyama rent richting de bal. O`Connor rent richting de bal. O`Connor passt de bal in één keer door. Sikonde rent richting de bal. Sikonde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mthembu met een harde bal richting middenveld. Myeni kopt de bal weg. Klungelig pakt Sikonde de bal. Sikonde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mthembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mthembu geeft een lange en hoge pass. Maboe rent richting de bal. Maboe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalksteen fc 55%, Drunkers FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalksteen fc - Drunkers FC 1:1