Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leaders fc Kalksteen fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gumede is nu in balbezit. Schumana onderschept slim de pass. Schumana met een sublieme pass. Kgomane is nu in balbezit. Kgomane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Mafale rent richting de bal. Tlale rent richting de bal. Mafale onderschept slim de pass. Mafale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Gama met de inworp. Myeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama rent richting de bal. Gama geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Baloyi kan de bal niet met de borst controleren. Bruwer is nu in balbezit. Bruwer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Theunissen passt de bal zonder na te denken. Bruwer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyama. Nyama krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mafale geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tlale de bal. Baloyi is nu in balbezit. Baloyi haalt uit met een fantastische trap. Sibeko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
leaders fc - Kalksteen fc 1:0

35e minuut.
Myeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mafale verovert de bal door een tackle van achteren. Mafale passt de bal met de wreef. Baloyi is nu in balbezit. Baloyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leaders fc 37%, Kalksteen fc 63%.
leaders fc - Kalksteen fc 1:0

55e minuut.
Rula geeft de bal voor. Moeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumana is nu in balbezit. Kgomane is nu in balbezit. Kgomane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Moeti rent richting de bal. Schumana verovert de bal door een tackle van achteren. Schumana passt de bal zonder na te denken. Kgomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kgomane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rapelego trapt de bal weg. Manyathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manyathi geeft een hoge lob. Kgomane rent richting de bal. Kgomane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bruwer rent richting de bal. Bruwer passt de bal in één keer door. Baloyi is nu in balbezit. Baloyi draait met de bal, schiet en ... Sibeko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leaders fc 54%, Kalksteen fc 46%.
leaders fc - Kalksteen fc 1:0