Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortune FC Lutzville united fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Lechesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechesa passt de bal zonder na te denken. Vorster is nu in balbezit. Vorster haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nong de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Masilo verovert de bal door een tackle van achteren. Masilo geeft de bal voor. Daar is Nteo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masenia onderschept slim de pass. Masenia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gcwensa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gcwensa passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Dindi de bal onder controle te krijgen. Masenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Rapeane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mpondo met een sublieme pass. Masenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Masenia is nu in balbezit. Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia rent richting de bal. Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortune FC 53%, Lutzville united fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortune FC - Lutzville united fc 0:0

53e minuut.
Gcwensa kopt de bal weg. Matembu is nu in balbezit. Matembu geeft een lange en hoge pass. Masenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Masilo met een sublieme pass. Barnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnard passt de bal in één keer door. Masenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Koali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booth rent richting de bal. Booth passt de bal met de wreef. Masina geeft een hoge lob. Rula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dafel speelt de bal door. Gcwensa rent richting de bal. Gcwensa met een sublieme pass. Masenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gcwensa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kambuania komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortune FC 52%, Lutzville united fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortune FC - Lutzville united fc 0:0