Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
super stars Bills Fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Katza onderschept slim de pass. Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya geeft een hoge lob. Katza geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
super stars - Bills Fc 0:1

6e minuut.
Bapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibiya begaat een overtreding. Bapela raakt geblesseerd tijdens het duel. Sibiya met een sublieme pass. Alexander met een snel genomen vrije trap. Jordaan rent richting de bal. Jordaan geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lutumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutumba geeft een hoge lob. Ngwenya rent richting de bal. Kaondera verovert de bal door een tackle van achteren. Kaondera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
super stars - Bills Fc 0:2

21e minuut.
Manuels probeert naar een medespeler te passen. Sibiya rent richting de bal. Sibiya geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kaondera de bal onder controle te krijgen. Kaondera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Alexander is nu in balbezit. Mbidzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alexander krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dube bereikt de bal nog maar net als eerste. Magolego onderschept slim de pass. Magolego passt de bal zonder na te denken. Kaondera rent richting de bal. Kaondera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super stars 46%, Bills Fc 54%.
super stars - Bills Fc 0:2

47e minuut.
Sibiya met een sublieme pass. Lutumba met een sublieme pass. Simango bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaondera onderschept slim de pass. Kaondera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Larsen heeft problemen om de bal te vangen. Bapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bapela met een sublieme pass. Sono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Manuels verovert de bal door een tackle van achteren. Manuels speelt de bal door. Bapela is nu in balbezit. Sono is nu in balbezit. Sono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dube bereikt de bal nog maar net als eerste. Magolego onderschept slim de pass. Magolego speelt de bal door. Kaondera is nu in balbezit. Kaondera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Magolego geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chikoya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bapela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bapela passt de bal zonder na te denken. Larsen is nu in balbezit. Sono onderschept slim de pass. Bapela is nu in balbezit. Bapela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Lutumba neemt de hoekschop. Chikoya rent richting de bal. Larsen rent richting de bal. Magolego rent richting de bal. Magolego draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super stars 44%, Bills Fc 56%.
super stars - Bills Fc 0:2