Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abahlaseli Vurvayi FC
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Netshivhazwaulu verovert de bal door een tackle van achteren. Netshivhazwaulu passt de bal zonder na te denken. Daar is Chivuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitso rent richting de bal. Pitso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abahlaseli - Vurvayi FC 0:1

5e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft een lange en hoge pass. Daar is Chivuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Netshivhazwaulu is nu in balbezit. Netshivhazwaulu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kukame geeft een lange en hoge pass. Pitso is nu in balbezit. Netshivhazwaulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Netshivhazwaulu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abahlaseli - Vurvayi FC 0:2

16e minuut.
Akkad bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitso passt de bal zonder na te denken. Netshivhazwaulu is nu in balbezit. Netshivhazwaulu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Davis speelt de bal door. Azor rent richting de bal. Rosslee bereikt de bal nog maar net als eerste. Azor onderschept slim de pass. Azor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sibiya kopt de bal weg. Vilakazi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Met opzet legt Kukame zijn tegenspeler op de grond. Kukame krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Motlhajwa trapt de bal weg van het doel. Mohammed kopt de bal weg. Azor rent richting de bal. Azor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abahlaseli 51%, Vurvayi FC 49%.
Abahlaseli - Vurvayi FC 0:2

78e minuut.
Azor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilakazi is nu in balbezit. Azor bereikt de bal nog maar net als eerste. Azor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Davis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilakazi is nu in balbezit. Vilakazi geeft de bal voor. Mkhize bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhize geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rosslee geeft een hoge lob. Chivuta rent richting de bal. Pitso onderschept slim de pass. Pitso speelt de bal door. Netshivhazwaulu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Abahlaseli - Vurvayi FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abahlaseli 39%, Vurvayi FC 61%.
Abahlaseli - Vurvayi FC 0:3