Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speed booster Movers fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Chalwe trapt de bal weg. Rhode kopt de bal weg. Bax rent richting de bal. Bax haalt uit met een fantastische trap. Chalwe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speed booster - Movers fc 0:1

10e minuut.
Freeguard geeft een hoge lob. Inworp. Masanabo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Burton geeft de bal voor. Bax heeft problemen om de bal te vangen. Fish begaat een overtreding. Fish krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cook passt de bal in één keer door. Rhode is nu in balbezit. Lewis rent richting de bal. Rhode onderschept slim de pass. Rhode haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Speed booster - Movers fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speed booster 44%, Movers fc 56%.
Speed booster - Movers fc 0:2

54e minuut.
Akkad heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mwafulirwa met de inworp. Fish is nu in balbezit. Fish geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Akkad kopt de bal weg. Bax speelt de bal door. Rhode is nu in balbezit. Rhode draait met de bal, schiet en ... Chalwe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speed booster 39%, Movers fc 61%.
Speed booster - Movers fc 0:2