Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LSB sport Mashaba
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 20
matig Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Gumede speelt de bal door. Matlala is nu in balbezit. Biyela speelt de bal door. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Matidze geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gumede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phogojane is nu in balbezit. Phogojane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lushozi is nu in balbezit. Phogojane verovert de bal door een tackle van achteren. Phogojane probeert naar een medespeler te passen. Matlala is nu in balbezit. Matlala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tembo speelt de bal door. Chansa rent richting de bal. Phogojane verovert de bal door een tackle van achteren. Ramokadi rent richting de bal. Ramokadi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSB sport 43%, Mashaba 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LSB sport - Mashaba 0:0

46e minuut.
Stuart passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ramokadi de bal. Ramokadi passt de bal zonder na te denken. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LSB sport - Mashaba 1:0

50e minuut.
Biyela rent richting de bal. Biyela geeft een hoge lob. Stuart rent richting de bal. Bax is nu in balbezit. Bax draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Matlala rent richting de bal. Daar is Phogojane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matlala rent richting de bal. Matlala schiet op doel. Vilakazi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lushozi probeert naar een medespeler te passen. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Biyela is nu in balbezit. Matlala verovert de bal door een tackle van achteren. Matlala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSB sport - Mashaba 2:0

78e minuut.
Phogojane speelt de bal door. Okpara is nu in balbezit. Lushozi rent richting de bal. Phogojane is nu in balbezit. Phogojane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lushozi is nu in balbezit. Gumede verovert de bal door een tackle van achteren. Gumede speelt de bal door. Matlala is nu in balbezit. Matlala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSB sport 50%, Mashaba 50%.
LSB sport - Mashaba 2:0