Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:05
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: Bills Fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1240
Milburg united City Boyz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Mabizela rent richting de bal. Khomane rent richting de bal. Mabizela verovert de bal door een tackle van achteren. Olivier onderschept slim de pass. Olivier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mahule met een sublieme pass. Mngomeni geeft een hoge lob. Mnakwende kopt de bal weg. Motale bereikt de bal nog maar net als eerste. Motale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milburg united - City Boyz 0:1

34e minuut.
Bartman geeft de bal voor. Mahule kan de bal niet met de borst controleren. McNab is nu in balbezit. McNab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milburg united - City Boyz 1:1

35e minuut.
Changwe geeft een hoge lob. Phogojane probeert naar een medespeler te passen. Rodrigues heeft problemen om de bal te vangen. Olivier rent richting de bal. Olivier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
McNab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodrigues probeert naar een medespeler te passen. Khomane probeert de bal aan de voet te houden. McNab is nu in balbezit. McNab draait met de bal, schiet en ... Biyela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milburg united - City Boyz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milburg united 55%, City Boyz 45%.
Milburg united - City Boyz 2:1

48e minuut.
Mabizela geeft een hoge lob. Changwe rent richting de bal. Kambule tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kambule krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Khomane rent richting de bal. Khomane passt de bal zonder na te denken. Rodrigues rent richting de bal. Olivier is nu in balbezit. Olivier geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Mabizela met een sublieme pass. Mashego bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashego passt de bal in één keer door. McNab is nu in balbezit. McNab schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Khomane geeft de bal voor. Mnakwende rent richting de bal. Mnakwende passt de bal in één keer door. Motale is nu in balbezit. Motale schiet op doel. Shumana bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milburg united 47%, City Boyz 53%.
Milburg united - City Boyz 2:1