Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young-Strikers Fufu strikers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Mxumalo geeft een lange en hoge pass. Lathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathan probeert naar een medespeler te passen. Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chueu geeft de bal voor. Augustine heeft problemen om de bal te vangen. D`Avray is nu in balbezit. D`Avray draait met de bal, schiet en ... Vorster probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Serathi rent richting de bal. Mxumalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serathi begaat een overtreding. Serathi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Gwekwerere geeft de bal voor. Champion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mxumalo rent richting de bal. Niang is nu in balbezit. Niang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young-Strikers 69%, Fufu strikers 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young-Strikers - Fufu strikers 0:0

46e minuut.
Lathan rent richting de bal. Parker verovert de bal door een tackle van achteren. Parker passt de bal met de wreef. D`Avray rent richting de bal. D`Avray schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Davies rent richting de bal. Lathan verovert de bal door een tackle van achteren. Serathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker is nu in balbezit. Parker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gwekwerere geeft de bal voor. Inworp. Champion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parker rent richting de bal. Parker geeft een hoge lob. Paal! Vorster werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is D`Avray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young-Strikers - Fufu strikers 1:0

70e minuut.
Lathan probeert de bal met de borst te controleren. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker passt de bal met de wreef. D`Avray rent richting de bal. D`Avray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Coyle met een snelle inworp. Parker is nu in balbezit. Parker passt de bal zonder na te denken. D`Avray bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Avray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young-Strikers - Fufu strikers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young-Strikers 44%, Fufu strikers 56%.
Young-Strikers - Fufu strikers 2:0