Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:04
  • Competitiewedstrijd: League III.01
  • Stadion: MGB fc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1271
MGB fc Young-Strikers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
August is nu in balbezit. August met een sublieme pass. Parker probeert de bal aan de voet te houden. Setholo rent richting de bal. D`Avray verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. D`Avray bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Avray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MGB fc - Young-Strikers 0:1

9e minuut.
Lewis passt de bal in één keer door. Moshoeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mxumalo is nu in balbezit. Human verovert de bal door een tackle van achteren. Human schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Davies verovert de bal door een tackle van achteren. Davies probeert naar een medespeler te passen. Parker probeert naar een medespeler te passen. D`Avray is nu in balbezit. D`Avray haalt uit met een fantastische trap. Chivuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MGB fc - Young-Strikers 0:2

16e minuut.
Parker is nu in balbezit. August tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parker raakt geblesseerd tijdens het duel. Davies met een snel genomen vrije trap. Daar is Fortune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Avray rent richting de bal. D`Avray draait met de bal, schiet en ... Chivuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Coyle met de inworp. Parker rent richting de bal. Parker geeft een hoge lob. D`Avray maakt een snoekduik en kopt de bal. Chivuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MGB fc - Young-Strikers 0:3

24e minuut.
D`Avray is nu in balbezit. Parker rent richting de bal. August rent richting de bal. Parker verovert de bal door een tackle van achteren. Parker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MGB fc - Young-Strikers 0:4

28e minuut.
Chivuta met een sublieme pass. Daar is August, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parker rent richting de bal. D`Avray is nu in balbezit. D`Avray schiet op doel. Chivuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Makhanya rent richting de bal. Mxumalo rent richting de bal. Makhanya schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Makhanya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGB fc 71%, Young-Strikers 29%.
MGB fc - Young-Strikers 0:4

68e minuut.
Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. August is nu in balbezit. Chueu bereikt de bal nog maar net als eerste. August bereikt de bal nog maar net als eerste. August geeft de bal voor. Cale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGB fc 35%, Young-Strikers 65%.
MGB fc - Young-Strikers 0:4