Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Indomitable FC ELITS
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Blumfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez probeert naar een medespeler te passen. Schumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumfield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Moriri geeft een lange en hoge pass. Freeguard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silent kopt de bal weg. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu schiet op doel. Tefera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
De Indomitable FC - ELITS 1:0

10e minuut.
Maulgue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mmotong speelt de bal door. Pillay kopt de bal weg. Schumana is nu in balbezit. Schumana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
De Indomitable FC - ELITS 1:1

17e minuut.
Makhanya onderschept slim de pass. Makhanya geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mxaka de bal. Schumana is nu in balbezit. Schumana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dafel trapt de bal weg van het doel. Fernandez kopt de bal weg. Howell rent richting de bal. Silent onderschept slim de pass. Silent schiet op doel. Tefera bokst de bal weg.

38e minuut.
Raselemane met een sublieme pass. Silent bereikt de bal nog maar net als eerste. Silent passt de bal zonder na te denken. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Indomitable FC 46%, ELITS 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
De Indomitable FC - ELITS 1:1

63e minuut.
Bindell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindell geeft een hoge lob. Fernandez met een sublieme pass. Silent rent richting de bal. Silent haalt uit met een fantastische trap. Tefera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Loke neemt de hoekschop. Klungelig pakt Freeguard de bal. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Raselemane onderschept slim de pass. Silent bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillay maakt een afschuwelijke overtreding. Pillay krijgt een gele kaart. Silent is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bindell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Howell de bal. Sikhwvihilu is nu in balbezit. Sikhwvihilu haalt uit met een fantastische trap. Tefera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Silent geeft de bal voor. Dafel is nu in balbezit. Dafel passt de bal in één keer door. Silent rent richting de bal. Silent draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Mxaka is nu in balbezit. Mxaka geeft een lange en hoge pass. Daar is Dafel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikhwvihilu is nu in balbezit. Sikhwvihilu schiet op doel. Tefera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Indomitable FC 39%, ELITS 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
De Indomitable FC - ELITS 1:1