Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salted united Meyerton Rangers FC
343 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


26e minuut.
Tembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gqosha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tembo rent richting de bal. Gqosha rent richting de bal. Gqosha schiet op doel. Still bokst de bal weg.

29e minuut.
Roper trapt de bal weg. Bell kan de bal niet met de borst controleren. Bell geeft een hoge lob. Gqosha rent richting de bal. Gqosha schiet op doel. Still probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Tembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tembo met een sublieme pass. Colloty rent richting de bal. Colloty haalt uit met een fantastische trap. Duma probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mdledle is nu in balbezit. Jowa is nu in balbezit. Jowa speelt de bal door. Moreko heeft problemen om de bal te vangen. Moreko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
salted united - Meyerton Rangers FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salted united 40%, Meyerton Rangers FC 60%.
salted united - Meyerton Rangers FC 0:1

46e minuut.
Pitso rent richting de bal. Gqosha is nu in balbezit. Pitso begaat een overtreding. Pitso krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Bell met een sublieme pass. Colloty rent richting de bal. Colloty met een sublieme pass. Tembo rent richting de bal. Tembo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
salted united - Meyerton Rangers FC 1:1

72e minuut.
Bell probeert naar een medespeler te passen. Tau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tau passt de bal met de wreef. Gqosha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gqosha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salted united - Meyerton Rangers FC 2:1

81e minuut.
Mdledle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mgqamqo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pitso is nu in balbezit. Human verovert de bal door een tackle van achteren. Human geeft een lange en hoge pass. Colloty bereikt de bal nog maar net als eerste. Colloty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salted united 33%, Meyerton Rangers FC 67%.
salted united - Meyerton Rangers FC 2:1