Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream A17 FC Rosedale Warriors Football Club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Mahule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tefera rent richting de bal. Tefera geeft de bal voor. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Botes probeert naar een medespeler te passen. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefera begaat een overtreding. Milne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gcwensa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ngubane rent richting de bal. Ngubane passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gcwensa de bal. Gcwensa haalt uit met een fantastische trap. Roskruge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream A17 FC - Rosedale Warriors Football Club 0:1

25e minuut.
Sikhosana speelt de bal door. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tefera. Tefera krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngubane is nu in balbezit. Met opzet legt Mohammed zijn tegenspeler op de grond. Mohammed krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream A17 FC 56%, Rosedale Warriors Football Club 44%.
Dream A17 FC - Rosedale Warriors Football Club 0:1

58e minuut.
Maluleke geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dos Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mohohlo rent richting de bal. Mohohlo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ngubane passt de bal zonder na te denken. Botes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dixon. Dixon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream A17 FC 49%, Rosedale Warriors Football Club 51%.
Dream A17 FC - Rosedale Warriors Football Club 0:1