Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
9 gunners United NB United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Letsholonyane trapt de bal weg. Heymans kopt de bal weg. Mhlambi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Modise bereikt de bal nog maar net als eerste. Modise schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Phiri heeft problemen om de bal te vangen. Vilakazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilakazi geeft de bal voor. Motale is nu in balbezit. Motale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sikhakhane is nu in balbezit. Cele verovert de bal door een tackle van achteren. Cele probeert naar een medespeler te passen. Motale rent richting de bal. Motale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sebapole passt de bal in één keer door. Notoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Notoane passt de bal in één keer door. Sikhakhane is nu in balbezit. Sikhakhane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Modise speelt de bal door. Motale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehoko rent richting de bal. Motale verovert de bal door een tackle van achteren. Motale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Heymans onderschept slim de pass. Robinson rent richting de bal. Heymans verovert de bal door een tackle van achteren. Heymans geeft de bal voor. Klungelig pakt Schiller de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Modise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motale is nu in balbezit. Robinson rent richting de bal. Motale onderschept slim de pass. Motale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 9 gunners United 45%, NB United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
9 gunners United - NB United 0:0

71e minuut.
Daar is Cele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mhlambi rent richting de bal. Mhlambi probeert naar een medespeler te passen. Motale bereikt de bal nog maar net als eerste. Motale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 9 gunners United 52%, NB United 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
9 gunners United - NB United 0:0