Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vultures Papa L
Normal Tactiek 424
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


31e minuut.
Mwafulirwa is nu in balbezit. Harris onderschept slim de pass. Harris probeert naar een medespeler te passen. Palesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vultures - Papa L 1:0

35e minuut.
Ludick rent richting de bal. Pule maakt een afschuwelijke overtreding. Ludick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ludick met een snel genomen vrije trap. Palesa rent richting de bal. Palesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heaton met een snelle inworp. Mwafulirwa is nu in balbezit. Harris onderschept slim de pass. Harris geeft een lange en hoge pass. Josephs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palesa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vultures - Papa L 2:0

43e minuut.
Holmes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Netshivhazwaulu heeft problemen om de bal te vangen. Netshivhazwaulu probeert naar een medespeler te passen. Chenene is nu in balbezit. Chenene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Horcicka bereikt de bal nog maar net als eerste. Netshivhazwaulu verovert de bal door een tackle van achteren. Ludick bereikt de bal nog maar net als eerste. Netshivhazwaulu onderschept slim de pass. Netshivhazwaulu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vultures 39%, Papa L 61%.
Vultures - Papa L 2:0

57e minuut.
Koali passt de bal met de wreef. Kgomane rent richting de bal. Ludick onderschept slim de pass. Ludick geeft de bal voor. Palesa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vultures - Papa L 3:0

68e minuut.
Khomane geeft een hoge lob. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotetsi begaat een overtreding. Tsotetsi krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kgomane rent richting de bal. Ludick verovert de bal door een tackle van achteren. Ludick geeft een hoge lob. Palesa rent richting de bal. Palesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenene is nu in balbezit. Koali verovert de bal door een tackle van achteren. Fynn rent richting de bal. Fynn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kaondera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
O`Connor geeft een hoge lob. Inworp. Netshivhazwaulu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fynn is nu in balbezit. Fynn geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Tsotetsi rent richting de bal. Holmes onderschept slim de pass. Holmes probeert naar een medespeler te passen. Palesa is nu in balbezit. Palesa schiet op doel. Josephs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vultures 46%, Papa L 54%.
Vultures - Papa L 3:0