Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:11
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: fantazija Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8996
FK Fantazija DELTA*FC ATLETHIK
best Tactiek CIMORRON
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 57
very good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lienlaf niet meer kan verder spelen. Vanzin komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Žmakinas onderschept slim de pass. Žmakinas geeft een hoge lob. Halle kopt de bal weg. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales schiet op doel. Vanzin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Huafeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nienartowicz onderschept slim de pass. Nienartowicz passt de bal met de wreef. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen schiet op doel. Kin Fung bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - DELTA*FC ATLETHIK 0:1

25e minuut.
Nienartowicz passt de bal met de wreef. González Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miguel probeert naar een medespeler te passen. Dansokho is nu in balbezit. Dansokho haalt uit met een fantastische trap. Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. González Miguel neemt de hoekschop. Abed Yaseen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Telles verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda passt de bal in één keer door. Portabales is nu in balbezit. Portabales draait met de bal, schiet en ... Vanzin bokst de bal weg.

30e minuut.
González Miguel met de inworp. Nienartowicz speelt de bal door. Mirilovič probeert naar een medespeler te passen. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - DELTA*FC ATLETHIK 0:2

33e minuut.
González Miguel rent richting de bal. González Miguel passt de bal zonder na te denken. Daar is Dansokho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dansokho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - DELTA*FC ATLETHIK 0:3

33e minuut.
Lalinde is nu in balbezit. Lalinde geeft de bal voor. Portabales kopt de bal weg. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nienartowicz onderschept slim de pass. González Miguel is nu in balbezit. González Miguel speelt de bal door. Dansokho rent richting de bal. Dansokho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fantazija 57%, DELTA*FC ATLETHIK 43%.
FK Fantazija - DELTA*FC ATLETHIK 0:3

48e minuut.
Sanguessuga rent richting de bal. Sanguessuga geeft een hoge lob. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales schiet op doel. Vanzin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - DELTA*FC ATLETHIK 1:3

55e minuut.
Sanguessuga is nu in balbezit. Nienartowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nienartowicz speelt de bal door. Petäjäjärvi met een sublieme pass. González Miguel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Buenaventura komt het veld opgelopen.

62e minuut.
González Miguel is nu in balbezit. González Miguel geeft een lange en hoge pass. Gendvilis rent richting de bal. Abed Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Abed Yaseen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Cantaluppi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Avren komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lalinde is nu in balbezit. Nienartowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nienartowicz passt de bal in één keer door. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Buenaventura haalt uit met een fantastische trap. Xuân Thiện probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. González Miguel neemt de hoekschop. Buenaventura maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fantazija 64%, DELTA*FC ATLETHIK 36%.
FK Fantazija - DELTA*FC ATLETHIK 1:3