Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:11
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: FC Vedarai Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15616
FC Vedarai FK Fantazija
Grinning Mouths Tactiek best
52% Balbezit 48%
23% Spel op eigen helft 77%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
64.3 gemiddelde waardering 50.8
excellent Schieten solid
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Guidolin geeft de bal voor. Di Corrado kopt de bal weg. Rüstəmli is nu in balbezit. Striupas rent richting de bal. Striupas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Dunlop kopt de bal weg. Klungelig pakt Robert de bal. Rüstəmli rent richting de bal. Striupas rent richting de bal. Striupas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Osajda probeert naar een medespeler te passen. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aracil. Aracil krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Sanguessuga verovert de bal door een tackle van achteren. Di Corrado is nu in balbezit. Di Corrado met een sublieme pass. Striupas is nu in balbezit. Striupas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rempalski met een sublieme pass. Daar is Dunlop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunlop passt de bal met de wreef. Rüstəmli is nu in balbezit. Rüstəmli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Lalinde de bal. Dunlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunlop passt de bal in één keer door. Rüstəmli rent richting de bal. Rüstəmli schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ilari kopt de bal weg. Osajda heeft problemen om de bal te vangen. Osajda geeft een hoge lob. Portabales is nu in balbezit. Portabales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Dunlop passt de bal in één keer door. Di Corrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corrado passt de bal in één keer door. Striupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Striupas schiet op doel. Kin Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Osajda rent richting de bal. Osajda met een sublieme pass. Portabales is nu in balbezit. Portabales schiet op doel. Zanette werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vedarai - FK Fantazija 0:1

32e minuut.
Portabales raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Senauskas komt het veld opgelopen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Corrado met een snelle inworp. Kaušynis geeft een hoge lob. Rüstəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vedarai - FK Fantazija 1:1

44e minuut.
Kaušynis is nu in balbezit. Kaušynis geeft de bal voor. Rüstəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Striupas rent richting de bal. Striupas draait met de bal, schiet en ... Paal! Žmakinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmli verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmli schiet op doel. Kin Fung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vedarai - FK Fantazija 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vedarai 30%, FK Fantazija 70%.
FC Vedarai - FK Fantazija 2:1

51e minuut.
Kaušynis met een sublieme pass. Dunlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunlop geeft een lange en hoge pass. Rüstəmli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Di Corrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Corrado probeert naar een medespeler te passen. Dunlop is nu in balbezit. Dunlop geeft een hoge lob. Striupas krijgt zijn hoofd ertegen. Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Daar is Lalinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huafeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaušynis onderschept slim de pass. Kaušynis geeft een lange en hoge pass. Rüstəmli springt en kopt de bal. Kin Fung bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Corrado is nu in balbezit. Di Corrado geeft de bal voor. Striupas springt en kopt de bal. Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaušynis met een snelle inworp. Dunlop heeft problemen om de bal te vangen. Dunlop geeft een lange en hoge pass. Striupas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dunlop rent richting de bal. Dunlop geeft de bal voor. Klungelig pakt Žmakinas de bal. Striupas is nu in balbezit. Striupas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Aracil rent richting de bal. Aracil geeft een hoge lob. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel. Zanette werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kaušynis met een sublieme pass. Klungelig pakt Di Corrado de bal. Di Corrado geeft een lange en hoge pass. Sanguessuga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rüstəmli krijgt zijn hoofd ertegen. Kin Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Di Corrado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaušynis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaušynis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ilari de bal onder controle te krijgen. Rüstəmli springt en kopt de bal. Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vedarai 16%, FK Fantazija 84%.
FC Vedarai - FK Fantazija 2:1