Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DELTA*FC ATLETHIK SPORBAT AIR FC
CIMORRON Tactiek POT BET
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Petäjäjärvi met een sublieme pass. Dansokho rent richting de bal. Seebach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dansokho raakt geblesseerd tijdens het duel. Petäjäjärvi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen passt de bal in één keer door. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho draait met de bal, schiet en ... Chirmici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DELTA*FC ATLETHIK - SPORBAT AIR FC 1:0

15e minuut.
Džekčiorius is nu in balbezit. Džekčiorius passt de bal met de wreef. Karalukas speelt de bal door. Kirilovas rent richting de bal. Kirilovas haalt uit met een fantastische trap. Lienlaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lienlaf niet meer kan verder spelen. Vanzin komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Nienartowicz onderschept slim de pass. Nienartowicz passt de bal zonder na te denken. Dansokho rent richting de bal. Dansokho draait met de bal, schiet en ... Chirmici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DELTA*FC ATLETHIK - SPORBAT AIR FC 2:0

28e minuut.
León passt de bal in één keer door. Mirilovič is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Džekčiorius. Džekčiorius krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bailleul passt de bal in één keer door. Nienartowicz speelt de bal door. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DELTA*FC ATLETHIK - SPORBAT AIR FC 3:0

41e minuut.
Roginis geeft een hoge lob. Karalukas is nu in balbezit. Karalukas passt de bal met de wreef. Palevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Palevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fidler passt de bal met de wreef. Mirilovič met een sublieme pass. Nienartowicz met een sublieme pass. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... Chirmici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DELTA*FC ATLETHIK - SPORBAT AIR FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DELTA*FC ATLETHIK 41%, SPORBAT AIR FC 59%.
DELTA*FC ATLETHIK - SPORBAT AIR FC 4:0

46e minuut.
Tikas komt het veld opgelopen. Adveren komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dansokho onderschept slim de pass. Roginis onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dansokho. Dansokho krijgt een gele kaart. Roginis raakt geblesseerd tijdens het duel. Roginis met een snel genomen vrije trap. Kirilovas springt en kopt de bal. Vanzin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DELTA*FC ATLETHIK - SPORBAT AIR FC 4:1

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Karalukas de bal onder controle te krijgen. Tikas rent richting de bal. Tikas passt de bal met de wreef. Palevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Palevičius schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DELTA*FC ATLETHIK - SPORBAT AIR FC 4:2

52e minuut.
Tikas geeft de bal voor. Kirilovas rent richting de bal. Cantaluppi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kirilovas raakt geblesseerd tijdens het duel. Palevičius neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vanzin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kirilovas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Buenaventura komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Petäjäjärvi passt de bal met de wreef. Nienartowicz rent richting de bal. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura draait met de bal, schiet en ... Adveren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DELTA*FC ATLETHIK - SPORBAT AIR FC 5:2

65e minuut.
Klungelig pakt Fidler de bal. Tikas rent richting de bal. Kirilovas is nu in balbezit. Kirilovas haalt uit met een fantastische trap. Vanzin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DELTA*FC ATLETHIK - SPORBAT AIR FC 5:3

68e minuut.
Buenaventura controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zaras komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Palevičius passt de bal in één keer door. Džekčiorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Džekčiorius met een sublieme pass. Karalukas is nu in balbezit. Karalukas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DELTA*FC ATLETHIK - SPORBAT AIR FC 5:4

71e minuut.
Avren komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Džekčiorius met een sublieme pass. Klungelig pakt Zaras de bal. Zaras geeft een lange en hoge pass. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura schiet op doel. Adveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Nienartowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nienartowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DELTA*FC ATLETHIK - SPORBAT AIR FC 6:4

79e minuut.
Seebach kopt de bal weg. Džekčiorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Džekčiorius passt de bal in één keer door. Karalukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalukas haalt uit met een fantastische trap. Vanzin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Cantaluppi onderschept slim de pass. Daar is Bailleul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avren geeft de bal voor. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Buenaventura rent richting de bal. Tikas onderschept slim de pass. Tikas geeft een lange en hoge pass. Kirilovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Zaras met een sublieme pass. Roginis rent richting de bal. Roginis met een sublieme pass. Kirilovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Buenaventura kopt de bal weg. Tikas rent richting de bal. Tikas met een sublieme pass. Džekčiorius is nu in balbezit. Džekčiorius geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DELTA*FC ATLETHIK 65%, SPORBAT AIR FC 35%.
DELTA*FC ATLETHIK - SPORBAT AIR FC 6:4