Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Žirniai Nuts
bum bum 1 Tactiek Nuts
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 50.7
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Inworp. Trepkus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agosta rent richting de bal. Agosta geeft een lange en hoge pass. Šaginas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Ambrasas is nu in balbezit. Raulusevičius rent richting de bal. Okleiteris verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrasas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gecas probeert naar een medespeler te passen. Raulusevičius rent richting de bal. Okleiteris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Okleiteris krijgt een gele kaart. Raulusevičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Godlijevskis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raulusevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Ąžuolaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Agosta passt de bal zonder na te denken. Šaginas rent richting de bal. Šaginas passt de bal met de wreef. Bagomolovas rent richting de bal. Bagomolovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Guobužis trapt de bal weg van het doel. Godlijevskis kopt de bal weg. Klungelig pakt Bartašiūnas de bal. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ambrasas rent richting de bal. Raulusevičius is nu in balbezit. Raulusevičius haalt uit met een fantastische trap. Drevinskas probeert de bal aan de voet te houden. Ąžuolaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žirniai - Nuts 0:1

40e minuut.
Rekis passt de bal met de wreef. Ambrasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrasas passt de bal zonder na te denken. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius draait met de bal, schiet en ... Ąžuolaitis bokst de bal weg.

43e minuut.
Rekis kopt de bal weg. Raulusevičius controleert de bal met de borst. Ambrasas is nu in balbezit. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žirniai 49%, Nuts 51%.
FK Žirniai - Nuts 0:1

53e minuut.
Kojalavičius probeert naar een medespeler te passen. Drevinskas is nu in balbezit. Raulusevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Raulusevičius schiet op doel. Ąžuolaitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žirniai - Nuts 0:2

55e minuut.
Klungelig pakt Ambrasas de bal. Drevinskas rent richting de bal. Ambrasas verovert de bal door een tackle van achteren. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ambrasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrasas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bartašiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartašiūnas passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Trepkus de bal onder controle te krijgen. Raulusevičius is nu in balbezit. Raulusevičius draait met de bal, schiet en ... Ąžuolaitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Kojalavičius de bal onder controle te krijgen. Nemsevičius met een sublieme pass. Bagomolovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagomolovas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gecas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nemsevičius geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Lukašovas de bal. Agosta is nu in balbezit. Agosta geeft de bal voor. Bagomolovas maakt een snoekduik en kopt de bal. Guobužis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Godlijevskis passt de bal zonder na te denken. Ambrasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekis probeert naar een medespeler te passen. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žirniai - Nuts 0:3

86e minuut.
Šagalejevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojalavičius met een sublieme pass. Godlijevskis met een sublieme pass. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Tijūšas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tijūšas geeft een hoge lob. Godlijevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlijevskis haalt uit met een fantastische trap. Ąžuolaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žirniai 40%, Nuts 60%.
FK Žirniai - Nuts 0:3