Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:11
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: Balandis Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2677
Balandis FC Siauliai
541 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 28.8
average Schieten adequate
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Rožas passt de bal in één keer door. Kurlenzkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Motkevičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FC Siauliai 0:1

4e minuut.
Vitkūnas rent richting de bal. Vitkūnas speelt de bal door. Šalpis rent richting de bal. Šalpis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Balandis - FC Siauliai 1:1

6e minuut.
Germulis onderschept slim de pass. Solovjovas probeert naar een medespeler te passen. Gaižauskas is nu in balbezit. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kaleinykas is nu in balbezit. Kaleinykas geeft de bal voor. Stancelis controleert de bal met de borst. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FC Siauliai 1:2

24e minuut.
Kantarovičius trapt de bal weg van het doel. Solovjovas kopt de bal weg. Matuokaitis is nu in balbezit. Šalpis verovert de bal door een tackle van achteren. Šalpis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kurlenzkas geeft de bal voor. Mežionis is nu in balbezit. Mežionis geeft een lange en hoge pass. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balandis 60%, FC Siauliai 40%.
Balandis - FC Siauliai 1:2

61e minuut.
Kantarovičius trapt de bal weg. Klungelig pakt Solovjovas de bal. Solovjovas passt de bal zonder na te denken. Šalpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalpis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rožas is nu in balbezit. Rožas passt de bal zonder na te denken. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FC Siauliai 1:3

70e minuut.
Solovjovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridis onderschept slim de pass. Met opzet legt Vitkūnas zijn tegenspeler op de grond. Vitkūnas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bridis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trojanovskis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dasevičius kopt de bal weg. Šalpis probeert de bal met de borst te controleren. Vitkūnas rent richting de bal. Vitkūnas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Stancelis rent richting de bal. Rožas onderschept slim de pass. Rožas geeft een hoge lob. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Motkevičius bokst de bal weg.

85e minuut.
Bykovas geeft de bal voor. Urbšis kopt de bal weg. Piorovičius met een sublieme pass. Klungelig pakt Urbšis de bal. Urbšis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šalpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalpis haalt uit met een fantastische trap. Kantarovičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balandis 43%, FC Siauliai 57%.
Balandis - FC Siauliai 1:3