Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MARCINKONYS Balandis
TAIP Tactiek 541
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 24.6
solide Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Czeglédy met de inworp. Karaibrahimoğlu rent richting de bal. Germulis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karaibrahimoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Telles legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARCINKONYS - Balandis 1:0

5e minuut.
Czeglédy probeert naar een medespeler te passen. Karaibrahimoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Karaibrahimoğlu passt de bal zonder na te denken. Telles is nu in balbezit. Telles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Czeglédy met een sublieme pass. Karaibrahimoğlu rent richting de bal. Karaibrahimoğlu passt de bal met de wreef. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARCINKONYS - Balandis 2:0

11e minuut.
Variakojis bereikt de bal nog maar net als eerste. Variakojis passt de bal zonder na te denken. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki draait met de bal, schiet en ... Motkevičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARCINKONYS - Balandis 3:0

12e minuut.
Stancelis is nu in balbezit. Stancelis geeft een hoge lob. Czeglédy kopt de bal weg. Telles heeft problemen om de bal te vangen. Telles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Motkevičius trapt de bal weg. Variakojis geeft een hoge lob. Telles rent richting de bal. Telles draait met de bal, schiet en ... Motkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARCINKONYS - Balandis 4:0

15e minuut.
Variakojis geeft een hoge lob. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancelis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Telles moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Telles kan niet meer verder spelen. Bíró komt het veld opgelopen. Dolecki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARCINKONYS - Balandis 5:0

20e minuut.
Vitkūnas rent richting de bal. Mila geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Germulis de bal. Karaibrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaibrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Karaibrahimoğlu rent richting de bal. Karaibrahimoğlu passt de bal met de wreef. Bíró rent richting de bal. Bíró haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dyzma met een sublieme pass. Karaibrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Germulis rent richting de bal. Karaibrahimoğlu onderschept slim de pass. Karaibrahimoğlu geeft de bal voor. Motkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bíró rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARCINKONYS - Balandis 6:0

24e minuut.
Vitkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitkūnas passt de bal in één keer door. Šmelkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaibrahimoğlu onderschept slim de pass. Karaibrahimoğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Solovjovas is nu in balbezit. Czeglédy verovert de bal door een tackle van achteren. Czeglédy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dolecki de bal. Dolecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dasevičius kan de bal niet met de borst controleren. Variakojis geeft een lange en hoge pass. Bíró rent richting de bal. Bíró draait met de bal, schiet en ... Motkevičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARCINKONYS 18%, Balandis 82%.
FC MARCINKONYS - Balandis 6:0

47e minuut.
Czeglédy kan de bal niet met de borst controleren. Czeglédy geeft een hoge lob. Bíró kopt de bal weg. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Håvbrandt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czeglédy rent richting de bal. Czeglédy geeft de bal voor. Bíró heeft problemen om de bal te vangen. Motkevičius bokst de bal weg.

53e minuut.
Rasiak met een sublieme pass. Variakojis heeft problemen om de bal te vangen. Variakojis met een sublieme pass. Dolecki rent richting de bal. Dolecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kurlenzkas heeft problemen om de bal te vangen. Bíró is nu in balbezit. Kurlenzkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró rent richting de bal. Bíró draait met de bal, schiet en ... Motkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARCINKONYS - Balandis 7:0

62e minuut.
Variakojis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gabrilevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrilevskis passt de bal zonder na te denken. Karaibrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaibrahimoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Variakojis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czeglédy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czeglédy met een sublieme pass. Bíró is nu in balbezit. Bíró draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Czeglédy bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeglédy probeert naar een medespeler te passen. Bíró rent richting de bal. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Czeglédy kopt de bal weg. Variakojis is nu in balbezit. Variakojis probeert naar een medespeler te passen. Bíró is nu in balbezit. Bíró schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mila is nu in balbezit. Mila passt de bal zonder na te denken. Variakojis speelt de bal door. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Variakojis is nu in balbezit. Variakojis met een sublieme pass. Kurlenzkas is nu in balbezit. Dolecki onderschept slim de pass. Dolecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Karaibrahimoğlu passt de bal in één keer door. Dasevičius is nu in balbezit. Dasevičius geeft een hoge lob. Karaibrahimoğlu rent richting de bal. Karaibrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap. Motkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bíró rent richting de bal. Bíró haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARCINKONYS - Balandis 8:0

85e minuut.
Šalpis rent richting de bal. Mila speelt de bal door. Rasiak speelt de bal door. Dolecki rent richting de bal. Dolecki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Motkevičius probeert naar een medespeler te passen. Daar is Variakojis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šalpis rent richting de bal. Variakojis onderschept slim de pass. Variakojis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Motkevičius probeert naar een medespeler te passen. Czeglédy kopt de bal weg. Karaibrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaibrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap. Motkevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARCINKONYS 15%, Balandis 85%.
FC MARCINKONYS - Balandis 8:0