Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:11
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: Nuts Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11354
Nuts FC Siauliai
Nuts Tactiek 442
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 27.5
excellent Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Godlijevskis rent richting de bal. Pultanavičius is nu in balbezit. Godlijevskis onderschept slim de pass. Godlijevskis geeft een hoge lob. Raulusevičius maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mežionis rent richting de bal. Kojalavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kojalavičius probeert naar een medespeler te passen. Tamošauskas heeft problemen om de bal te vangen. Tamošauskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bridis kopt de bal weg. Gecas speelt de bal door. Raulusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Raulusevičius haalt uit met een fantastische trap. Kantarovičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 1:0

14e minuut.
Tijūšas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tijūšas geeft de bal voor. Kojalavičius met een sublieme pass. Daar is Tamošauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamošauskas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kojalavičius probeert de bal aan de voet te houden. Rekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekis passt de bal met de wreef. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 2:0

18e minuut.
Kojalavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojalavičius probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tamošauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamošauskas geeft een hoge lob. Raulusevičius maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 3:0

24e minuut.
Kojalavičius met een sublieme pass. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius passt de bal met de wreef. Tamošauskas heeft problemen om de bal te vangen. Tamošauskas draait met de bal, schiet en ... Kantarovičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Raulusevičius schiet op doel. Kantarovičius speelt de bal door. Rekis met een sublieme pass. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 4:0

31e minuut.
Teodor met een harde bal richting middenveld. Kojalavičius kopt de bal weg. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas geeft de bal voor. Raulusevičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Kantarovičius bokst de bal weg.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kojalavičius met de inworp. Godlijevskis rent richting de bal. Godlijevskis geeft de bal voor. Raulusevičius krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 5:0

35e minuut.
Trojanovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raulusevičius onderschept slim de pass. Raulusevičius passt de bal met de wreef. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas schiet op doel. Kantarovičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teodor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 6:0

36e minuut.
Raulusevičius raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ambrasas komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Tamošauskas onderschept slim de pass. Tamošauskas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ambrasas de bal. Ambrasas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 7:0

45e minuut.
Ambrasas geeft de bal voor. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas geeft een hoge lob. Ambrasas controleert de bal met de borst. Ambrasas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuts 21%, FC Siauliai 79%.
Nuts - FC Siauliai 7:0

60e minuut.
Godlijevskis rent richting de bal. Bridis onderschept slim de pass. Bridis speelt de bal door. Rekis geeft de bal voor. Ambrasas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 8:0

62e minuut.
Kojalavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojalavičius geeft een hoge lob. Ambrasas rent richting de bal. Ambrasas draait met de bal, schiet en ... Kantarovičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 9:0

63e minuut.
Kojalavičius met de inworp. Rekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekis geeft een hoge lob. Ambrasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrasas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas schiet op doel. Kantarovičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ambrasas rent richting de bal. Ambrasas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kojalavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojalavičius speelt de bal door. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas schiet op doel. Kantarovičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 10:0

73e minuut.
Kojalavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojalavičius passt de bal in één keer door. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas geeft de bal voor. Ambrasas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kojalavičius speelt de bal door. Piorovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas onderschept slim de pass. Tamošauskas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kojalavičius geeft een hoge lob. Godlijevskis probeert naar een medespeler te passen. Ambrasas rent richting de bal. Ambrasas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Rekis met de inworp. Matuokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlijevskis onderschept slim de pass. Godlijevskis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tamošauskas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 11:0

80e minuut.
Gaižauskas passt de bal in één keer door. Mežionis is nu in balbezit. Tamošauskas onderschept slim de pass. Tamošauskas geeft de bal voor. Ambrasas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kantarovičius probeert naar een medespeler te passen. Godlijevskis kopt de bal weg. Ambrasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrasas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 12:0

83e minuut.
Godlijevskis is nu in balbezit. Godlijevskis probeert naar een medespeler te passen. Rekis is nu in balbezit. Rekis geeft de bal voor. Ambrasas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Godlijevskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlijevskis met een sublieme pass. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas draait met de bal, schiet en ... Kantarovičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 13:0

90e minuut.
Kojalavičius met een sublieme pass. Godlijevskis rent richting de bal. Godlijevskis passt de bal zonder na te denken. Daar is Ambrasas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrasas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Siauliai 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuts 23%, FC Siauliai 77%.
Nuts - FC Siauliai 14:0