Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Šiauliai Druskininkai FC
M2 Tactiek NextGen
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 51.7
adequate Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Jadokas is nu in balbezit. Jadokas geeft een lange en hoge pass. Daar is Brajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Grądzki speelt de bal door. Čechas rent richting de bal. Macmur verovert de bal door een tackle van achteren. Macmur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Urbina rent richting de bal. Leontiadis speelt de bal door. Grądzki kopt de bal weg. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peron onderschept slim de pass. Peron met een sublieme pass. Giniūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giniūnas geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Díaz López geeft een hoge lob. Escayol kopt de bal weg. Macmur heeft problemen om de bal te vangen. Macmur schiet op doel. Taurinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Druskininkai FC 1:0

39e minuut.
Peron is nu in balbezit. Grądzki rent richting de bal. Grądzki passt de bal met de wreef. Macmur is nu in balbezit. Macmur schiet op doel. Taurinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šiauliai 56%, Druskininkai FC 44%.
FK Šiauliai - Druskininkai FC 1:0

47e minuut.
Gallo onderschept slim de pass. Gallo passt de bal zonder na te denken. Escayol met een sublieme pass. Macmur rent richting de bal. Macmur haalt uit met een fantastische trap. Taurinis bokst de bal weg. Paal!

48e minuut.
Grądzki kopt de bal weg. Gallo rent richting de bal. Macmur rent richting de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ... Taurinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Gallo de bal onder controle te krijgen. Giniūnas rent richting de bal. Gromowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gromowski krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Díaz López verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski geeft een lange en hoge pass. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ninov geeft de bal voor. Escayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Escayol passt de bal in één keer door. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur haalt uit met een fantastische trap. Taurinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Marčukovas is nu in balbezit. Marčukovas passt de bal zonder na te denken. Bikas rent richting de bal. Bikas schiet op doel. Leontiadis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Šiauliai - Druskininkai FC 1:1

89e minuut.
Peron met een sublieme pass. Giniūnas rent richting de bal. Giniūnas geeft de bal voor. Jadokas is nu in balbezit. Jadokas schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šiauliai 46%, Druskininkai FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Šiauliai - Druskininkai FC 1:1