Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`` FK Utenos Ugnys `` Fk Hookah
UR-2 Tactiek DS
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.8 gemiddelde waardering 55.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


9e minuut.
Klungelig pakt Vašetkovas de bal. Flamand is nu in balbezit. Vašetkovas begaat een overtreding. Vašetkovas krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Lamanovich is nu in balbezit. Lamanovich geeft de bal voor. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamand haalt uit met een fantastische trap. Čučkov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - Fk Hookah 1:0

10e minuut.
Misis kopt de bal weg. Fydrych speelt de bal door. Garčinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garčinskas geeft de bal voor. Misis krijgt zijn hoofd ertegen. Skarlosh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klungelig pakt Valančiauskas de bal. Balanov rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Valančiauskas ... Strafschop! Valančiauskas krijgt een gele kaart. Balanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flamand neemt de penalty, wat een uithaal! Martínez Ramallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Rožankevičius kopt de bal weg. Garčinskas speelt de bal door. Čičkinas heeft problemen om de bal te vangen. Flamand rent richting de bal. Flamand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Valente is nu in balbezit. Čičkinas onderschept slim de pass. Garčinskas met een sublieme pass. Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`` FK Utenos Ugnys `` - Fk Hookah 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `` FK Utenos Ugnys `` 43%, Fk Hookah 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`` FK Utenos Ugnys `` - Fk Hookah 1:1

46e minuut.
Matlak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Čučkov speelt de bal door. Vašetkovas geeft de bal voor. Misis rent richting de bal. Misis haalt uit met een fantastische trap. Skarlosh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Van den Brande rent richting de bal. Matlak verovert de bal door een tackle van achteren. Matlak passt de bal met de wreef. Flamand rent richting de bal. Flamand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Čičkinas passt de bal met de wreef. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio geeft een lange en hoge pass. Misis is nu in balbezit. Misis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis passt de bal met de wreef. Rožankevičius rent richting de bal. Rožankevičius geeft de bal voor. Misis springt en kopt de bal. Skarlosh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Van den Brande speelt de bal door. Rožankevičius rent richting de bal. Rožankevičius speelt de bal door. Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `` FK Utenos Ugnys `` 53%, Fk Hookah 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`` FK Utenos Ugnys `` - Fk Hookah 1:1