Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Druskininkai FC Lets herbalife
NextGen Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 21.8
uitmuntend Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Díaz López rent richting de bal. Díaz López passt de bal zonder na te denken. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas haalt uit met een fantastische trap. Maurickas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bikas rent richting de bal. Bikas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Lets herbalife 1:0

5e minuut.
Sukutas passt de bal zonder na te denken. Mermigas probeert de bal met de borst te controleren. Jadokas rent richting de bal. Breznay rent richting de bal. Breznay draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Lets herbalife 2:0

6e minuut.
Šlapelis geeft een lange en hoge pass. Daar is Jadokas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mermigas onderschept slim de pass. Breznay verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bikas rent richting de bal. Bikas haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Lets herbalife 3:0

8e minuut.
Bikas passt de bal zonder na te denken. Jadokas rent richting de bal. Breznay rent richting de bal. Jadokas is nu in balbezit. Jadokas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Marčukovas rent richting de bal. Marčukovas passt de bal met de wreef. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maurickas de bal onder controle te krijgen. Šlevinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Peron verovert de bal door een tackle van achteren. Peron probeert naar een medespeler te passen. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Lets herbalife 4:0

17e minuut.
Marčukovas passt de bal zonder na te denken. Peron rent richting de bal. Peron met een sublieme pass. Jadokas is nu in balbezit. Jadokas schiet op doel. Šlevinskas bokst de bal weg.

22e minuut.
Vingis speelt de bal door. Ralčenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralčenis passt de bal zonder na te denken. Breznay rent richting de bal. Breznay draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Lets herbalife 5:0

24e minuut.
Mermigas rent richting de bal. Mermigas passt de bal met de wreef. Jadokas met een sublieme pass. Breznay rent richting de bal. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bičkūnas kopt de bal weg. Klungelig pakt Marčukovas de bal. Marčukovas speelt de bal door. Bikas is nu in balbezit. Bikas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz López met een snelle inworp. Sukutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukutas haalt uit met een fantastische trap. Taurinis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Fištić kopt de bal weg. Klungelig pakt Mermigas de bal. Ralčenis speelt de bal door. Jadokas rent richting de bal. Jadokas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tất Thành geeft een hoge lob. Peron met een sublieme pass. Jadokas rent richting de bal. Jadokas haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Lets herbalife 6:0

39e minuut.
Baltušonis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fištić met een snelle inworp. Marčukovas geeft de bal voor. Bikas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Ralčenis de bal. Ralčenis probeert naar een medespeler te passen. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Druskininkai FC 22%, Lets herbalife 78%.
Druskininkai FC - Lets herbalife 6:0

46e minuut.
Sukutas passt de bal zonder na te denken. Mermigas rent richting de bal. Mermigas passt de bal met de wreef. Bikas rent richting de bal. Bikas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Šlevinskas trapt de bal weg van het doel. Marčukovas probeert de bal met de borst te controleren. Marčukovas geeft de bal voor. Breznay rent richting de bal. Breznay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Marčukovas geeft een lange en hoge pass. Daar is Maurickas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jadokas rent richting de bal. Jadokas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Lets herbalife 7:0

57e minuut.
Mermigas probeert naar een medespeler te passen. Marčukovas rent richting de bal. Marčukovas passt de bal met de wreef. Breznay is nu in balbezit. Breznay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tất Thành geeft een hoge lob. Breznay kopt de bal weg. Jadokas is nu in balbezit. Jadokas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Lets herbalife 8:0

60e minuut.
Bikas speelt de bal door. Marčukovas heeft problemen om de bal te vangen. Marčukovas met een sublieme pass. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sobeščukas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Marčukovas met een snelle inworp. Ralčenis is nu in balbezit. Ralčenis passt de bal in één keer door. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay passt de bal zonder na te denken. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas schiet op doel. Šlevinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay schiet op doel. Šlevinskas met een sublieme pass. Fištić geeft de bal voor. Jegeris verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bikas heeft problemen om de bal te vangen. Bikas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Breznay kopt de bal weg. Maurickas controleert de bal met de borst. Jadokas is nu in balbezit. Jadokas haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Peron met een sublieme pass. Ralčenis probeert naar een medespeler te passen. Jadokas rent richting de bal. Breznay is nu in balbezit. Breznay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bikas maakt een snoekduik en kopt de bal. Šlevinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Lets herbalife 9:0

71e minuut.
Maurickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurickas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peron met een snelle inworp. Čechas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Fištić is nu in balbezit. Fištić passt de bal zonder na te denken. Ralčenis geeft de bal voor. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fištić met de inworp. Marčukovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltušonis maakt een afschuwelijke overtreding. Baltušonis krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Čechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechas passt de bal zonder na te denken. Peron rent richting de bal. Peron geeft een hoge lob. Breznay krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

79e minuut.
Ralčenis passt de bal zonder na te denken. Baltušonis is nu in balbezit. Marčukovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baltušonis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baltušonis kan niet meer verder spelen. Podlužskis komt het veld opgelopen. Ralčenis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bučnis komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bučnis probeert naar een medespeler te passen. Jadokas heeft problemen om de bal te vangen. Jadokas met een sublieme pass. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Lets herbalife 10:0

86e minuut.
Jadokas verovert de bal door een tackle van achteren. Peron is nu in balbezit. Peron met een sublieme pass. Breznay rent richting de bal. Breznay haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - Lets herbalife 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Druskininkai FC 22%, Lets herbalife 78%.
Druskininkai FC - Lets herbalife 11:0