Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:11
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.02
  • Stadion: pingviai Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17672
pingviai Vakarų Vėjai
no place for old Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 17.5
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
solide Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Foletti rent richting de bal. Foletti geeft een hoge lob. Toronho geeft een hoge lob. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Zauras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Tarankevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Toronho onderschept slim de pass. Toronho speelt de bal door. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban geeft een hoge lob. Tarankevičius rent richting de bal. Toronho onderschept slim de pass. Toronho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Toronho met een sublieme pass. Vascu is nu in balbezit. Vascu passt de bal met de wreef. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Martinėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinėnas geeft een hoge lob. Toronho kopt de bal weg. Klungelig pakt de Brauwer de bal. de Brauwer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Vakarų Vėjai 1:0

18e minuut.
Kontrimavičius rent richting de bal. Kontrimavičius geeft de bal voor. Santiesteban kopt de bal weg. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer schiet op doel. Zauras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Vakarų Vėjai 2:0

22e minuut.
Foletti is nu in balbezit. Foletti passt de bal in één keer door. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Vakarų Vėjai 3:0

24e minuut.
Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Toronho rent richting de bal. Toronho passt de bal met de wreef. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ... Zauras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Vakarų Vėjai 4:0

25e minuut.
Razaliūnas rent richting de bal. Santiesteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santiesteban speelt de bal door. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Vakarų Vėjai 5:0

32e minuut.
de Brauwer rent richting de bal. Tarankevičius begaat een overtreding. de Brauwer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toronho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Foletti zal de hoekschop nemen. Santiesteban kopt de bal weg. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Vakarų Vėjai 6:0

43e minuut.
Zanevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban onderschept slim de pass. Santiesteban passt de bal in één keer door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Zauras bokst de bal weg. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Vakarų Vėjai 7:0

45e minuut.
Daar is Razaliūnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer met een sublieme pass. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 12%, Vakarų Vėjai 88%.
pingviai - Vakarų Vėjai 7:0

46e minuut.
Nagibinas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Razaliūnas de bal. de Brauwer onderschept slim de pass. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Moro León speelt de bal door. Razaliūnas heeft problemen om de bal te vangen. Moro León onderschept slim de pass. Moro León geeft een lange en hoge pass. de Brauwer krijgt zijn hoofd ertegen. Zauras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Foletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huzmi rent richting de bal. Razaliūnas begaat een overtreding. Razaliūnas krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Huzmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huzmi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tarankevičius de bal. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kontrimavičius de bal onder controle te krijgen. Zauras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Vakarų Vėjai 8:0

54e minuut.
Maciągowski is nu in balbezit. Maciągowski geeft de bal voor. Daar is Kontrimavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Maciągowski met een sublieme pass. Foletti is nu in balbezit. Foletti probeert naar een medespeler te passen. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Toronho onderschept slim de pass. Toronho speelt de bal door. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer draait met de bal, schiet en ... Zauras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 19%, Vakarų Vėjai 81%.
pingviai - Vakarų Vėjai 8:0