Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vakarų Vėjai Fk Hookah
Normal Tactiek DS
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 50.1
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen good


2e minuut.
Rožankevičius onderschept slim de pass. Rožankevičius speelt de bal door. Misis heeft problemen om de bal te vangen. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel. Zauras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Inworp. Rožankevičius met de inworp. Garčinskas heeft problemen om de bal te vangen. Garčinskas geeft een hoge lob. Orantas maakt een snoekduik en kopt de bal. Zauras bokst de bal weg.

4e minuut.
Zauras probeert naar een medespeler te passen. Garčinskas is nu in balbezit. Garčinskas met een sublieme pass. Orantas is nu in balbezit. Orantas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Garčinskas speelt de bal door. Rožankevičius is nu in balbezit. Rožankevičius passt de bal met de wreef. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel. Zauras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Misis heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chodinas. Misis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rožankevičius zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:1

10e minuut.
Ligorio passt de bal in één keer door. Rožankevičius speelt de bal door. Misis is nu in balbezit. Misis haalt uit met een fantastische trap. Zauras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:2

14e minuut.
Rožankevičius speelt de bal door. Misis rent richting de bal. Chodinas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chodinas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Misis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rožankevičius zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orantas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:3

16e minuut.
Klungelig pakt Rožankevičius de bal. Rožankevičius geeft een lange en hoge pass. Misis kopt de bal weg. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Garčinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garčinskas speelt de bal door. Misis is nu in balbezit. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel. Zauras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Tarankevičius is nu in balbezit. Tarankevičius met een sublieme pass. Ligorio speelt de bal door. Misis rent richting de bal. Misis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Garčinskas rent richting de bal. Garčinskas speelt de bal door. Orantas is nu in balbezit. Orantas draait met de bal, schiet en ... Zauras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:4

23e minuut.
Nagibinas speelt de bal door. Razaliūnas rent richting de bal. Orantas onderschept slim de pass. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:5

26e minuut.
Klungelig pakt Daublys de bal. Rožankevičius is nu in balbezit. Rožankevičius passt de bal met de wreef. Orantas heeft problemen om de bal te vangen. Orantas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zanevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanevas geeft een hoge lob. Garčinskas kopt de bal weg. Misis probeert de bal met de borst te controleren. Misis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Čičkinas met een sublieme pass. Rožankevičius is nu in balbezit. Rožankevičius met een sublieme pass. Daar is Orantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:6

31e minuut.
Garčinskas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rožankevičius de bal. Rožankevičius passt de bal zonder na te denken. Misis is nu in balbezit. Misis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Misis onderschept slim de pass. Misis geeft een lange en hoge pass. Orantas controleert de bal met de borst. Orantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:7

36e minuut.
Misis is nu in balbezit. Misis probeert naar een medespeler te passen. Orantas rent richting de bal. Orantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:8

38e minuut.
Martinėnas speelt de bal door. Ligorio rent richting de bal. Ligorio met een sublieme pass. Orantas is nu in balbezit. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Zauras bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:9

42e minuut.
Čičkinas verovert de bal door een tackle van achteren. Čičkinas met een sublieme pass. Kontrimavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis verovert de bal door een tackle van achteren. Misis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Orantas rent richting de bal. Misis is nu in balbezit. Orantas is nu in balbezit. Orantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:10

45e minuut.
Valančiauskas probeert naar een medespeler te passen. Rožankevičius met een sublieme pass. Misis is nu in balbezit. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakarų Vėjai 72%, Fk Hookah 28%.
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:10

46e minuut.
Nagibinas rent richting de bal. Čičkinas verovert de bal door een tackle van achteren. Garčinskas probeert naar een medespeler te passen. Orantas heeft problemen om de bal te vangen. Orantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Garčinskas rent richting de bal. Garčinskas probeert naar een medespeler te passen. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas draait met de bal, schiet en ... Zauras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:11

52e minuut.
Garčinskas geeft een lange en hoge pass. Orantas kopt de bal weg. Misis rent richting de bal. Misis schiet op doel. Zauras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:12

55e minuut.
Garčinskas passt de bal zonder na te denken. Rožankevičius rent richting de bal. Rožankevičius passt de bal met de wreef. Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ligorio passt de bal met de wreef. Misis is nu in balbezit. Misis met een sublieme pass. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:13

59e minuut.
Razaliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Razaliūnas passt de bal in één keer door. Rožankevičius speelt de bal door. Orantas is nu in balbezit. Orantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:14

61e minuut.
Daar is Misis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orantas rent richting de bal. Misis is nu in balbezit. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Daar is Martinėnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rožankevičius geeft een lange en hoge pass. Orantas rent richting de bal. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Zauras probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Zauras met een harde bal richting middenveld. Ligorio speelt de bal door. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:15

64e minuut.
Rožankevičius passt de bal met de wreef. Orantas rent richting de bal. Misis heeft problemen om de bal te vangen. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Misis kan de bal niet met de borst controleren. Misis geeft een hoge lob. Orantas rent richting de bal. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Zauras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Misis verovert de bal door een tackle van achteren. Misis probeert naar een medespeler te passen. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel. Zauras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:16

70e minuut.
Misis geeft een hoge lob. Rožankevičius kopt de bal weg. Daar is Kontrimavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Misis rent richting de bal. Misis draait met de bal, schiet en ... Zauras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daublys heeft problemen om de bal te vangen. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:17

72e minuut.
Čičkinas speelt de bal door. Vašetkovas probeert naar een medespeler te passen. Misis met een sublieme pass. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:18

75e minuut.
Zauras trapt de bal weg. Rožankevičius kopt de bal weg. Garčinskas speelt de bal door. Misis heeft problemen om de bal te vangen. Misis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zauras probeert naar een medespeler te passen. Garčinskas kopt de bal weg. Misis is nu in balbezit. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:19

80e minuut.
Orantas kopt de bal weg. Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orantas de bal. Orantas schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zanevas verovert de bal door een tackle van achteren. Garčinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garčinskas met een sublieme pass. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Garčinskas heeft problemen om de bal te vangen. Garčinskas met een sublieme pass. Orantas rent richting de bal. Orantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:20

87e minuut.
Daar is Daublys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misis is nu in balbezit. Zanevas rent richting de bal. Misis verovert de bal door een tackle van achteren. Misis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Garčinskas rent richting de bal. Garčinskas passt de bal in één keer door. Ligorio speelt de bal door. Orantas rent richting de bal. Orantas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kontrimavičius geeft een hoge lob. Inworp. Ligorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garčinskas rent richting de bal. Garčinskas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakarų Vėjai 85%, Fk Hookah 15%.
Vakarų Vėjai - Fk Hookah 0:20