Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hornpub Druskininkai FC
433 Tactiek NextGen
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 47.7
average Schieten very good
poor Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Ralčenis probeert naar een medespeler te passen. Giniūnas is nu in balbezit. Giniūnas passt de bal met de wreef. Bikas heeft problemen om de bal te vangen. Bikas haalt uit met een fantastische trap. Mokrušovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurinskas is nu in balbezit. Kurinskas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - Druskininkai FC 0:1

4e minuut.
Marčukovas onderschept slim de pass. Marčukovas met een sublieme pass. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas is nu in balbezit. Bikas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - Druskininkai FC 0:2

9e minuut.
Protopas is nu in balbezit. Breznay onderschept slim de pass. Breznay passt de bal met de wreef. Bikas is nu in balbezit. Bikas draait met de bal, schiet en ... Mokrušovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Gomuliauskas onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marčukovas neemt de hoekschop. Bikas is nu in balbezit. Bikas draait met de bal, schiet en ... Mokrušovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - Druskininkai FC 0:3

12e minuut.
Inworp. Marčukovas met een snelle inworp. Bikas speelt de bal door. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - Druskininkai FC 0:4

12e minuut.
Prancuitis probeert naar een medespeler te passen. Gomas heeft problemen om de bal te vangen. Bikas verovert de bal door een tackle van achteren. Bikas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Marčukovas passt de bal zonder na te denken. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Protopas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bikas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Breznay neemt zijn aanloop. Mokrušovas bokst de bal weg.

19e minuut.
Marčukovas met een snelle inworp. Bikas rent richting de bal. Bikas probeert naar een medespeler te passen. Kurinskas rent richting de bal. Kurinskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - Druskininkai FC 0:5

22e minuut.
Díaz López bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz López passt de bal zonder na te denken. Giniūnas met een sublieme pass. Kurinskas heeft problemen om de bal te vangen. Kurinskas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mokrušovas probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Marčukovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marčukovas probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bikas is nu in balbezit. Bikas draait met de bal, schiet en ... Mokrušovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - Druskininkai FC 0:6

23e minuut.
Prancuitis met een sublieme pass. Bikas rent richting de bal. Bikas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fištić onderschept slim de pass. Fištić geeft de bal voor. Protopas heeft problemen om de bal te vangen. Bikas is nu in balbezit. Bikas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Račkis rent richting de bal. Bikas onderschept slim de pass. Bikas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Fištić geeft een lange en hoge pass. Giniūnas met een sublieme pass. Daar is Breznay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurinskas is nu in balbezit. Kurinskas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Breznay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Čechas de bal. Ralčenis probeert naar een medespeler te passen. Kurinskas is nu in balbezit. Kurinskas haalt uit met een fantastische trap. Mokrušovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Mokrušovas met een sublieme pass. Čechas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mikalavičius de bal onder controle te krijgen. Breznay is nu in balbezit. Breznay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Liubėnas met een sublieme pass. Giniūnas probeert de bal aan de voet te houden. Giniūnas met een sublieme pass. Kurinskas rent richting de bal. Kurinskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mikalavičius kopt de bal weg. Díaz López heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Melderis zijn tegenspeler op de grond. Melderis krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Račkis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giniūnas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čechas rent richting de bal. Čechas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - Druskininkai FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hornpub 74%, Druskininkai FC 26%.
FC Hornpub - Druskininkai FC 0:7

47e minuut.
Protopas onderschept slim de pass. Protopas geeft een lange en hoge pass. Fištić met een sublieme pass. Kurinskas rent richting de bal. Kurinskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Tất Thành speelt de bal door. Mikalavičius rent richting de bal. Mikalavičius passt de bal zonder na te denken. Prancuitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prancuitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - Druskininkai FC 1:7

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Giniūnas de bal onder controle te krijgen. Kurinskas is nu in balbezit. Kurinskas schiet op doel. Bikas rent richting de bal. Bikas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - Druskininkai FC 1:8

55e minuut.
Peron komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Breznay passt de bal zonder na te denken. Bikas is nu in balbezit. Bikas passt de bal in één keer door. Kurinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurinskas haalt uit met een fantastische trap. Mokrušovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Gomuliauskas is nu in balbezit. Gomuliauskas geeft een lange en hoge pass. Fištić geeft een hoge lob. Breznay is nu in balbezit. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fištić probeert naar een medespeler te passen. Marčukovas probeert de bal aan de voet te houden. Breznay is nu in balbezit. Breznay draait met de bal, schiet en ... Mokrušovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Marčukovas met een sublieme pass. Kurinskas rent richting de bal. Kurinskas haalt uit met een fantastische trap. Račkis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marčukovas geeft een hoge lob. Mokrušovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marčukovas is nu in balbezit. Marčukovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Čechas rent richting de bal. Čechas geeft de bal voor. Bikas heeft problemen om de bal te vangen. Bikas draait met de bal, schiet en ... Mokrušovas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - Druskininkai FC 1:9

81e minuut.
Peron geeft een lange en hoge pass. Daar is Bikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikas met een sublieme pass. Breznay is nu in balbezit. Breznay met een sublieme pass. Mokrušovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurinskas is nu in balbezit. Kurinskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - Druskininkai FC 1:10

85e minuut.
Giniūnas rent richting de bal. Giniūnas geeft een hoge lob. Daar is Protopas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikas is nu in balbezit. Bikas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - Druskininkai FC 1:11

87e minuut.
Gomuliauskas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bikas rent richting de bal. Breznay is nu in balbezit. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas draait met de bal, schiet en ... Mokrušovas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hornpub 72%, Druskininkai FC 28%.
FC Hornpub - Druskininkai FC 1:11