Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Šiauliai Autostopas
M2 Tactiek puol
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.4 gemiddelde waardering 39.7
adequate Schieten weak
solid Passen average
very good Verdedigen solid


19e minuut.
Gallo rent richting de bal. Macmur is nu in balbezit. Macmur haalt uit met een fantastische trap. Jerominas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Autostopas 1:0

22e minuut.
Balseraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brajić. Balseraitis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulbinskas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bauševičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Leontiadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Florenza is nu in balbezit. Macmur verovert de bal door een tackle van achteren. Escayol rent richting de bal. Escayol geeft de bal voor. Gallo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sasevičius rent richting de bal. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski geeft een hoge lob. Macmur is nu in balbezit. Macmur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Autostopas 2:0

40e minuut.
Escayol speelt de bal door. Jerominas met een sublieme pass. Macmur probeert naar een medespeler te passen. Gallo heeft problemen om de bal te vangen. Gallo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šiauliai 37%, Autostopas 63%.
FK Šiauliai - Autostopas 2:0

51e minuut.
Gallo rent richting de bal. Gallo passt de bal met de wreef. Macmur rent richting de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Autostopas 3:0

58e minuut.
Kulbinskas probeert naar een medespeler te passen. Sasevičius rent richting de bal. Met opzet legt Gallo zijn tegenspeler op de grond. Gallo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Macmur heeft problemen om de bal te vangen. Sedleckis rent richting de bal. Sedleckis passt de bal met de wreef. Grądzki is nu in balbezit. Grądzki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kulbinskas passt de bal met de wreef. Escayol met een sublieme pass. Macmur rent richting de bal. Macmur haalt uit met een fantastische trap. Orlauskas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Possobom geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escayol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gromowski is nu in balbezit. Gromowski geeft de bal voor. Escayol kopt de bal weg. Macmur is nu in balbezit. Macmur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Autostopas 4:0

73e minuut.
Escayol is nu in balbezit. Escayol passt de bal in één keer door. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Orlauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Autostopas 5:0

82e minuut.
Sasevičius probeert naar een medespeler te passen. Brajić is nu in balbezit. Brajić geeft de bal voor. Macmur is nu in balbezit. Macmur haalt uit met een fantastische trap. Orlauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Possobom rent richting de bal. Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Autostopas 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šiauliai 46%, Autostopas 54%.
FK Šiauliai - Autostopas 6:0