Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pokeris Legit FC
5-3-2 new Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen weak


16e minuut.
Więcek met een snelle inworp. Veraja geeft een hoge lob. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov haalt uit met een fantastische trap. Kasulaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - Legit FC 1:0

21e minuut.
Veraja speelt de bal door. Kyuranov heeft problemen om de bal te vangen. Čipickis rent richting de bal. Kyuranov onderschept slim de pass. Kyuranov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Mackanecas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakk geeft een lange en hoge pass. Slavykas bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavykas schiet op doel. Kasulaitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - Legit FC 2:0

33e minuut.
Mackanecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackanecas probeert naar een medespeler te passen. Veraja met een sublieme pass. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kadegis passt de bal zonder na te denken. Bakk rent richting de bal. Bakk probeert naar een medespeler te passen. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pokeris 24%, Legit FC 76%.
FC Pokeris - Legit FC 2:0

46e minuut.
Inworp. Więcek met een snelle inworp. Veraja geeft een hoge lob. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Veraja kopt de bal weg. Więcek heeft problemen om de bal te vangen. Więcek speelt de bal door. Slavykas is nu in balbezit. Slavykas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - Legit FC 3:0

57e minuut.
Kasulaitis met een sublieme pass. Więcek kopt de bal weg. Slavykas is nu in balbezit. Slavykas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Kyuranov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rouissi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Severiuchinas rent richting de bal. Więcek onderschept slim de pass. Więcek met een sublieme pass. Klungelig pakt Rouissi de bal. Rouissi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Veraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veraja passt de bal in één keer door. Więcek bereikt de bal nog maar net als eerste. Więcek geeft een hoge lob. Rouissi springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - Legit FC 4:0

75e minuut.
Mackanecas geeft een hoge lob. Inworp. Kraav met de inworp. Bakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - Legit FC 5:0

76e minuut.
Šliužas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Šliužas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šliužas krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bakk raakt geblesseerd tijdens het duel. Klėtkus met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Rouissi de bal. Rouissi kopt de bal weg. Slavykas is nu in balbezit. Slavykas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - Legit FC 6:0

81e minuut.
Więcek is nu in balbezit. Statkevičius rent richting de bal. Więcek onderschept slim de pass. Więcek geeft de bal voor. Rouissi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Veraja speelt de bal door. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi geeft een lange en hoge pass. Slavykas bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavykas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - Legit FC 7:0

90e minuut.
Kasulaitis trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Więcek met de inworp. Veraja geeft een hoge lob. Rouissi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pokeris 13%, Legit FC 87%.
FC Pokeris - Legit FC 7:0