Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:11
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.03
  • Stadion: FK Mintis Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17414
FK Mintis FC Pokeris
ruru 1 Tactiek 5-3-2 winger
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 48.3
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Kroczewski controleert de bal met de borst. Mazgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kroczewski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sillamo rent richting de bal. Sillamo geeft een lange en hoge pass. Bonardi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazgis de bal. Mazgis draait met de bal, schiet en ... Ihonin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mintis - FC Pokeris 1:0

29e minuut.
Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunguz passt de bal met de wreef. Mazgis heeft problemen om de bal te vangen. Naganovičius is nu in balbezit. Naganovičius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Sillamo passt de bal met de wreef. Špėlys heeft problemen om de bal te vangen. Veraja geeft een hoge lob. Oleszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Stefanavičius speelt de bal door. Aidėtis rent richting de bal. Aidėtis met een sublieme pass. Oleszek rent richting de bal. Oleszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mintis 53%, FC Pokeris 47%.
FK Mintis - FC Pokeris 1:0

47e minuut.
Sillamo speelt de bal door. Klungelig pakt Mazgis de bal. Mazgis passt de bal met de wreef. Špėlys rent richting de bal. Špėlys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Kroczewski geeft de bal voor. Švagžlis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gorelis heeft problemen om de bal te vangen. Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Mintis - FC Pokeris 1:1

64e minuut.
Naganovičius passt de bal in één keer door. Sillamo is nu in balbezit. Sillamo passt de bal in één keer door. Špėlys is nu in balbezit. Špėlys haalt uit met een fantastische trap. Ihonin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mintis 42%, FC Pokeris 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Mintis - FC Pokeris 1:1