Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:11
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.03
  • Stadion: Seasky Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 47495
Seasky Fc Žalgiris
Mano_dabar Tactiek KriRo
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 54.7
goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


19e minuut.
Čibirauskas is nu in balbezit. Rosano rent richting de bal. Rosano probeert naar een medespeler te passen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Zadwórny bokst de bal weg.

21e minuut.
Radziszewski passt de bal in één keer door. Borisenko is nu in balbezit. Borisenko geeft een hoge lob. Rosano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosano draait met de bal, schiet en ... Zadwórny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Borisenko probeert naar een medespeler te passen. Vozzhi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vozzhi zal de hoekschop nemen. Borisenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Borisenko is nu in balbezit. Borisenko passt de bal met de wreef. Daar is Rosano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borisenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 44%, Fc Žalgiris 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seasky - Fc Žalgiris 0:0

46e minuut.
Stopyra komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Vošteris de bal onder controle te krijgen. Rosano is nu in balbezit. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Fc Žalgiris 1:0

63e minuut.
Peja rent richting de bal. Peja geeft een hoge lob. Chiappella verovert de bal door een tackle van achteren. Vošteris rent richting de bal. Vošteris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Garjonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vošteris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Radziszewski de bal. Hristodorescu rent richting de bal. Radziszewski rent richting de bal. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colón komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mazurkiewicz onderschept slim de pass. Mazurkiewicz geeft de bal voor. Rodríguez Cabeza heeft problemen om de bal te vangen. Maželis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maželis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vošteris is nu in balbezit. Vošteris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seasky - Fc Žalgiris 1:1

85e minuut.
Peja rent richting de bal. Peja geeft een hoge lob. Hristodorescu is nu in balbezit. Hristodorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Fc Žalgiris 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 53%, Fc Žalgiris 47%.
Seasky - Fc Žalgiris 1:2