Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABC Street Bohemiški Staliai
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Amosejevas probeert naar een medespeler te passen. Lefajus bereikt de bal nog maar net als eerste. Židkichas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefajus rent richting de bal. Lefajus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Amosejevas onderschept slim de pass. Amosejevas geeft de bal voor. Vylimaitis kopt de bal weg. Kasperavičius rent richting de bal. Kasperavičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kupliauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Skieberis de bal. Kasperavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperavičius haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - Bohemiški Staliai 1:0

28e minuut.
Skieberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Norkinas onderschept slim de pass. Amosejevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amosejevas krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Norkinas raakt geblesseerd tijdens het duel. Valenčius zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amosejevas heeft problemen om de bal te vangen. Kasperavičius rent richting de bal. Kasperavičius draait met de bal, schiet en ... Norkinas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - Bohemiški Staliai 2:0

42e minuut.
Skieberis is nu in balbezit. Kasperavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Skieberis begaat een overtreding. Kasperavičius raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kasperavičius kan niet meer verder spelen. Križius komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABC Street 47%, Bohemiški Staliai 53%.
ABC Street - Bohemiški Staliai 2:0

55e minuut.
Valenčius onderschept slim de pass. Valenčius passt de bal in één keer door. Norkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Norkinas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Amosejevas de bal onder controle te krijgen. Puteliauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Amosejevas met de inworp. Vylimaitis is nu in balbezit. Vylimaitis geeft de bal voor. Staknys is nu in balbezit. Staknys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Valenčius kopt de bal weg. Skieberis rent richting de bal. Križius verovert de bal door een tackle van achteren. Norkinas is nu in balbezit. Norkinas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Židkichas speelt de bal door. Valenčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenčius geeft een lange en hoge pass. Mainonis rent richting de bal. Mainonis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Židkichas is nu in balbezit. Židkichas speelt de bal door. Norkinas rent richting de bal. Križius rent richting de bal. Križius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABC Street 42%, Bohemiški Staliai 58%.
ABC Street - Bohemiški Staliai 2:0