Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:12
  • Competitiewedstrijd: III Lyga.02
  • Stadion: glass Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2796
glass FC Reporter
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


22e minuut.
Garbunovas is nu in balbezit. Štūras is nu in balbezit. Štūras passt de bal met de wreef. Reichenbachas rent richting de bal. Reichenbachas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
glass - FC Reporter 0:1

24e minuut.
Skaisgiris onderschept slim de pass. Skaisgiris probeert naar een medespeler te passen. Budnys is nu in balbezit. Reichenbachas verovert de bal door een tackle van achteren. Reichenbachas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kovriakovas met de inworp. Ereksonas heeft problemen om de bal te vangen. Veretnovas rent richting de bal. Ereksonas onderschept slim de pass. Ereksonas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Grudžinskas met een sublieme pass. Skaisgiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Šemėtas met een sublieme pass. Reichenbachas rent richting de bal. Reichenbachas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Peldžius met een sublieme pass. Veretnovas controleert de bal met de borst. Veretnovas passt de bal zonder na te denken. Skaisgiris rent richting de bal. Skaisgiris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glass 69%, FC Reporter 31%.
glass - FC Reporter 0:1

51e minuut.
Korovičevas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ereksonas. Korovičevas raakt geblesseerd tijdens het duel. Korovičevas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grudžinskas geeft de bal voor. Skaisgiris probeert naar een medespeler te passen. Reichenbachas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šarkauskas zal de hoekschop nemen. Daar is Reichenbachas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peldžius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Reichenbachas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vružinskas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Šemėtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarkauskas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šemėtas. Šemėtas krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Vružinskas passt de bal met de wreef. Puzinskas probeert de bal met de borst te controleren. Vružinskas onderschept slim de pass. Vružinskas schiet op doel. Peldžius probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fraitakas speelt de bal door. Ereksonas rent richting de bal. Merkulovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereksonas is nu in balbezit. Ereksonas schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Vaismanas speelt de bal door. Ereksonas heeft problemen om de bal te vangen. Merkulovas is nu in balbezit. Ereksonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereksonas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glass 51%, FC Reporter 49%.
glass - FC Reporter 0:1