Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Šiaurės Berniukai Kalnėnai
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Krus geeft een lange en hoge pass. Lobanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nenilinas met een sublieme pass. Lioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lioris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pinkus rent richting de bal. Pinkus geeft een lange en hoge pass. Cironokas is nu in balbezit. Cironokas haalt uit met een fantastische trap. Parojus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Nenilinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cironokas verovert de bal door een tackle van achteren. Cironokas met een sublieme pass. Truikys bereikt de bal nog maar net als eerste. Truikys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Kalnėnai 0:1

23e minuut.
Nenilinas geeft een lange en hoge pass. Lioris is nu in balbezit. Herolcas rent richting de bal. Lioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lioris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Šiaurės Berniukai - Kalnėnai 1:1

25e minuut.
Cironokas is nu in balbezit. Nenilinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cironokas verovert de bal door een tackle van achteren. Truikys rent richting de bal. Truikys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Micius is nu in balbezit. Micius passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Nenilinas de bal onder controle te krijgen. Truikys bereikt de bal nog maar net als eerste. Truikys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rastenbergeris rent richting de bal. Rastenbergeris probeert naar een medespeler te passen. Lioris rent richting de bal. Lioris draait met de bal, schiet en ... Vaišneras probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Kalnėnai 2:1

40e minuut.
Pinkus probeert naar een medespeler te passen. Mejerzonas is nu in balbezit. Mejerzonas met een sublieme pass. Truikys is nu in balbezit. Truikys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šiaurės Berniukai 49%, Kalnėnai 51%.
Šiaurės Berniukai - Kalnėnai 2:1

50e minuut.
Mejerzonas met een sublieme pass. Pinkus rent richting de bal. Bronušas begaat een overtreding. Bronušas krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Mejerzonas probeert naar een medespeler te passen. Pinkus rent richting de bal. Zeideris begaat een overtreding. Pinkus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pinkus kan niet meer verder spelen. Žaldarys komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Žaldarys probeert naar een medespeler te passen. Truikys bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenilinas onderschept slim de pass. Cironokas verovert de bal door een tackle van achteren. Cironokas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nenilinas passt de bal zonder na te denken. Venskaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nenilinas. Venskaitis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
Barkauskas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spundzevičius met de inworp. Cironokas is nu in balbezit. Cironokas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Venskaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venskaitis geeft een lange en hoge pass. Micius rent richting de bal. Truikys onderschept slim de pass. Truikys schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šiaurės Berniukai 59%, Kalnėnai 41%.
Šiaurės Berniukai - Kalnėnai 2:1