Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patrankos Šiaurės Berniukai
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Vilkickas is nu in balbezit. Lioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lioris onderschept slim de pass. Lioris draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Batakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Bronušas rent richting de bal. Bronušas passt de bal met de wreef. Lioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lioris schiet op doel. Batakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - Šiaurės Berniukai 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Vilkickas de bal. Vilkickas met een sublieme pass. Keptuvë is nu in balbezit. Lioris onderschept slim de pass. Lioris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zeideris verovert de bal door een tackle van achteren. Zeideris met een sublieme pass. Lomas rent richting de bal. Lukis rent richting de bal. Lukis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rastenbergeris neemt de hoekschop. Lioris rent richting de bal. Lioris haalt uit met een fantastische trap. Batakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - Šiaurės Berniukai 0:2

25e minuut.
Lukis is nu in balbezit. Bronušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukis onderschept slim de pass. Lomas is nu in balbezit. Lomas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Herolcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkickas verovert de bal door een tackle van achteren. Vilkickas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lukis de bal. Lukis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - Šiaurės Berniukai 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patrankos 58%, Šiaurės Berniukai 42%.
Patrankos - Šiaurės Berniukai 1:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keptuvë zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nakutavičius probeert naar een medespeler te passen. Uzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vilkickas geeft een hoge lob. Micius rent richting de bal. Lomas onderschept slim de pass. Lukis rent richting de bal. Lukis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lioris is nu in balbezit. Keptuvë is nu in balbezit. Keptuvë probeert naar een medespeler te passen. Lukis rent richting de bal. Lukis schiet op doel. Parojus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Uzas passt de bal zonder na te denken. Malinaitis is nu in balbezit. Malinaitis geeft de bal voor. Uzas rent richting de bal. Uzas geeft een hoge lob. Parojus bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bronušas probeert naar een medespeler te passen. Uzas rent richting de bal. Uzas probeert naar een medespeler te passen. Lukis heeft problemen om de bal te vangen. Lukis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nakutavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keptuvë speelt de bal door. Lukis is nu in balbezit. Lukis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patrankos 46%, Šiaurės Berniukai 54%.
Patrankos - Šiaurės Berniukai 1:2