Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boillat`s FC Ruppen
5212 Tactiek FCSG-3Fach Sturm
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
73.6 gemiddelde waardering 65.4
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Daar is Odloudil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odloudil passt de bal met de wreef. Wicul is nu in balbezit. Wicul geeft een hoge lob. Pierron springt en kopt de bal. Salm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Janovič is nu in balbezit. Janovič speelt de bal door. Wicul rent richting de bal. Wicul geeft een lange en hoge pass. Pierron maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Ruppen 1:0

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Salm niet meer kan verder spelen. Agačević komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Wicul met een sublieme pass. Klungelig pakt Spielmann de bal. Wicul onderschept slim de pass. Wicul geeft een hoge lob. Pierron maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Matos rent richting de bal. Matos passt de bal in één keer door. Wicul is nu in balbezit. Wicul geeft een hoge lob. Pierron krijgt zijn hoofd ertegen. Agačević bokst de bal weg.

35e minuut.
Wicul rent richting de bal. Met opzet legt Spielmann zijn tegenspeler op de grond. Wicul is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pierron krijgt zijn hoofd ertegen. Agačević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Matos met de inworp. Wicul is nu in balbezit. Wicul geeft de bal voor. Pierron springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Ruppen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 38%, FC Ruppen 62%.
Boillat`s - FC Ruppen 2:0

46e minuut.
Bechstein heeft problemen om de bal te vangen. Pierron is nu in balbezit. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Wicul heeft problemen om de bal te vangen. Wicul geeft een hoge lob. Pierron kopt de bal weg. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Matos passt de bal met de wreef. Odloudil bereikt de bal nog maar net als eerste. Odloudil passt de bal in één keer door. Wicul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Patrikyan rent richting de bal. Drescher verovert de bal door een tackle van achteren. Drescher probeert naar een medespeler te passen. Pierron rent richting de bal. Pierron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Contrada geeft de bal voor. Patrikyan kopt de bal weg. Wicul rent richting de bal. Wicul geeft de bal voor. Pierron springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Odloudil met een sublieme pass. Wicul rent richting de bal. Wicul geeft een hoge lob. Patrikyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Ruppen 3:0

72e minuut.
Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos passt de bal zonder na te denken. Wicul speelt de bal door. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos passt de bal in één keer door. Wicul is nu in balbezit. Wicul geeft de bal voor. Pierron krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Ruppen 4:0

81e minuut.
Duraku is nu in balbezit. Duraku passt de bal in één keer door. Bechstein heeft problemen om de bal te vangen. Odloudil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron is nu in balbezit. Paal! Pierron is nu in balbezit. Drescher verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Patrikyan kopt de bal weg. Wicul rent richting de bal. Wicul passt de bal zonder na te denken. Patrikyan heeft problemen om de bal te vangen. Patrikyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Wicul is nu in balbezit. Wicul geeft een hoge lob. Pierron kopt de bal weg. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... Agačević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 30%, FC Ruppen 70%.
Boillat`s - FC Ruppen 4:0