Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skinwalker Ranch FC Ruppen
**Condor**m** Tactiek FCSG-3Fach Sturm
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
66.7 gemiddelde waardering 64
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


7e minuut.
Roy is nu in balbezit. Duraku bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraku probeert naar een medespeler te passen. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund draait met de bal, schiet en ... Waldvogel bokst de bal weg.

16e minuut.
Klungelig pakt Neuhaus de bal. Neuhaus speelt de bal door. Lehmann geeft een lange en hoge pass. Winzenried geeft een hoge lob. Fraczek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Lehmann speelt de bal door. Bamberek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spielmann. Bamberek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek rent richting de bal. Ciauşoiu is nu in balbezit. Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Drescher geeft een hoge lob. Lehmann rent richting de bal. Lehmann geeft de bal voor. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu schiet op doel. Salm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Gnägi met een sublieme pass. Gołoś speelt de bal door. Volmerson met een sublieme pass. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Duraku is nu in balbezit. Duraku passt de bal met de wreef. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ... Waldvogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Ruppen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 44%, FC Ruppen 56%.
Skinwalker Ranch - FC Ruppen 0:1

46e minuut.
Feller komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Karakashev speelt de bal door. Lehmann probeert naar een medespeler te passen. Bamberek rent richting de bal. Bamberek draait met de bal, schiet en ... Salm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Egger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tobler rent richting de bal. Tobler geeft een lange en hoge pass. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy schiet op doel. Waldvogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seitaridis komt het veld opgelopen. Dourado komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bamberek is nu in balbezit. Spielmann speelt de bal door. Colatrella geeft de bal voor. Bamberek springt en kopt de bal. Salm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skinwalker Ranch - FC Ruppen 1:1

79e minuut.
Dagerlund speelt de bal door. Fraczek rent richting de bal. Fraczek geeft een lange en hoge pass. Bamberek rent richting de bal. Bamberek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Lehmann onderschept slim de pass. Lehmann geeft een lange en hoge pass. Seitaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitaridis haalt uit met een fantastische trap. Salm probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Ruppen 2:1

84e minuut.
Colatrella met een sublieme pass. Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus met een sublieme pass. Bamberek is nu in balbezit. Bamberek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lehmann met een sublieme pass. Colatrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Colatrella speelt de bal door. Neuhaus geeft een lange en hoge pass. Seitaridis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Ruppen 3:1

89e minuut.
Spielmann onderschept slim de pass. Spielmann geeft een hoge lob. Dourado probeert naar een medespeler te passen. Bamberek rent richting de bal. Bamberek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 40%, FC Ruppen 60%.
Skinwalker Ranch - FC Ruppen 3:1