Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers Höudi jPistons
Classic Modern W Tactiek guardiola
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
53.8 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten formidable
good Passen good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Treściński geeft een lange en hoge pass. Schwalbe kopt de bal weg. Daar is Treściński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doppler rent richting de bal. Doppler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Suprayitno bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprayitno schiet op doel. Vanaveski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 0:1

14e minuut.
Pilotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilotino speelt de bal door. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ... Vanaveski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Treściński geeft de bal voor. Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suprayitno rent richting de bal. Suprayitno haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Buza is nu in balbezit. Buza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 0:2

30e minuut.
Quiroz met een sublieme pass. Parra rent richting de bal. Suprayitno onderschept slim de pass. Buza is nu in balbezit. Buza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Schwalbe probeert naar een medespeler te passen. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy passt de bal met de wreef. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Eichel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Suprayitno is nu in balbezit. Stuber onderschept slim de pass. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 0:3

41e minuut.
Mallardi passt de bal in één keer door. Niemimaa rent richting de bal. Niemimaa geeft een hoge lob. Buza is nu in balbezit. Buza haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 56%, jPistons 44%.
Kickers Höudi - jPistons 0:3

47e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra geeft een hoge lob. Inworp. Piar met de inworp. Quiroz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doppler is nu in balbezit. Doppler draait met de bal, schiet en ... Treściński geeft de bal voor. Piar is nu in balbezit. Piar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Aufschlaeger rent richting de bal. Treściński rent richting de bal. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 1:3

64e minuut.
Casalini heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Quiroz met de inworp. Piar is nu in balbezit. Piar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Parra is nu in balbezit. Suprayitno is nu in balbezit. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza schiet op doel. Vanaveski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Niemimaa verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Cabo onderschept slim de pass. Rodríguez Cabo speelt de bal door. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Eichel met een harde bal richting middenveld. Suprayitno kopt de bal weg. Buza rent richting de bal. Buza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 1:4

85e minuut.
Casalini is nu in balbezit. Casalini probeert naar een medespeler te passen. Suprayitno rent richting de bal. Suprayitno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 1:5

89e minuut.
Pilotino rent richting de bal. Schwalbe begaat een overtreding. Pilotino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Begnis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suprayitno is nu in balbezit. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ... Vanaveski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 51%, jPistons 49%.
Kickers Höudi - jPistons 1:6