Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Eulach AFC Mustangs
V1 Tactiek 5-2-3
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 53.5
adequate Schieten good
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalai speelt de bal door. Gobet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka is nu in balbezit. Kapka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Genkov trapt de bal weg van het doel. Lardi heeft problemen om de bal te vangen. Verwimp geeft een hoge lob. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Aalai heeft problemen om de bal te vangen. Colin rent richting de bal. Colin met een sublieme pass. Kapka rent richting de bal. Kapka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vasalli bokst de bal weg. Pink kopt de bal weg. Kapka rent richting de bal. Kapka draait met de bal, schiet en ... Vasalli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AFC Mustangs 0:1

21e minuut.
Rüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fekos. Lardi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lardi kan niet meer verder spelen. Mauron komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Fekos geeft een lange en hoge pass. Wellington is nu in balbezit. Pink legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pink krijgt een gele kaart. Wellington is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bobadilla legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vasalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AFC Mustangs 0:2

36e minuut.
Vasalli probeert naar een medespeler te passen. Fekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrami begaat een overtreding. Fekos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fekos kan niet meer verder spelen. Modesto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 58%, AFC Mustangs 42%.
FC Eulach - AFC Mustangs 0:2

58e minuut.
Simonović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonović geeft een hoge lob. Bobadilla kopt de bal weg. Wellington rent richting de bal. Wellington draait met de bal, schiet en ... Vasalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Flitzer probeert naar een medespeler te passen. Porębski met een sublieme pass. Klungelig pakt Wellington de bal. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Vasalli bokst de bal weg.

64e minuut.
Kapka rent richting de bal. Kapka passt de bal zonder na te denken. Daar is Wellington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Vasalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Colin is nu in balbezit. Colin geeft een lange en hoge pass. Wellington kopt de bal weg. Popovic probeert de bal met de borst te controleren. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mauron speelt de bal door. Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. Colin geeft een hoge lob. Wellington rent richting de bal. Wellington schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Beltrami geeft de bal voor. Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. Colin speelt de bal door. Kapka rent richting de bal. Kapka schiet op doel. Vasalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski geeft de bal voor. Wellington rent richting de bal. Wellington schiet op doel. Vasalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 68%, AFC Mustangs 32%.
FC Eulach - AFC Mustangs 0:2