Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Mustangs Schnell-Hell Lorraine
5-2-3 Tactiek 433komphochII
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 59.8
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Som rent richting de bal. Som passt de bal zonder na te denken. Schwarz rent richting de bal. Schwarz geeft de bal voor. Kästli krijgt zijn hoofd ertegen. Genkov bokst de bal weg.

9e minuut.
Rucli speelt de bal door. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sforza rent richting de bal. Sforza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Schnell-Hell Lorraine 0:1

20e minuut.
Denoncourt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fekos de bal. Fekos passt de bal in één keer door. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Som is nu in balbezit. Som passt de bal in één keer door. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Schnell-Hell Lorraine 0:2

26e minuut.
Rucli kopt de bal weg. Fisher is nu in balbezit. Som onderschept slim de pass. Som geeft een lange en hoge pass. Kästli krijgt zijn hoofd ertegen. Genkov bokst de bal weg.

29e minuut.
Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto geeft een hoge lob. Kästli is nu in balbezit. Kästli haalt uit met een fantastische trap. Genkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Schnell-Hell Lorraine 0:3

31e minuut.
Denoncourt probeert naar een medespeler te passen. Colin rent richting de bal. Colin met een sublieme pass. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Solari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Som rent richting de bal. Sforza rent richting de bal. Manović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sforza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Manović is nu in balbezit. Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Schnell-Hell Lorraine 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 58%, Schnell-Hell Lorraine 42%.
AFC Mustangs - Schnell-Hell Lorraine 0:4

61e minuut.
Inworp. Solís komt het veld opgelopen. Haller komt het veld opgelopen. Iancu komt het veld opgelopen. Paganini komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Schwarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alagia komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Paganini met een sublieme pass. Alagia rent richting de bal. Paganini probeert naar een medespeler te passen. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli schiet op doel. Genkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Colin passt de bal in één keer door. Kapka is nu in balbezit. Pessegueiro begaat een overtreding. Kapka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Colin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Solari bokst de bal weg. Wellington rent richting de bal. Wellington draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Schnell-Hell Lorraine 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 51%, Schnell-Hell Lorraine 49%.
AFC Mustangs - Schnell-Hell Lorraine 1:4