Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Hopfen Schneemannshausen
miau Tactiek 6-2-2
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
66.2 gemiddelde waardering 62.9
formidable Schieten very good
very good Passen formidable
brilliant Verdedigen very good


3e minuut.
Đình Dương probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maślona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maślona geeft een lange en hoge pass. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland haalt uit met een fantastische trap. Johner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Delceppo passt de bal zonder na te denken. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Godenzi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Godenzi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Godenzi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Aguilar geeft de bal voor. Daar is Hopta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecić met een sublieme pass. Klungelig pakt Roland de bal. Roland haalt uit met een fantastische trap. Johner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Piva passt de bal met de wreef. Cecić rent richting de bal. Cecić geeft een lange en hoge pass. Roland rent richting de bal. Roland schiet op doel. Johner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maślona neemt de hoekschop. Rum kopt de bal weg. Klungelig pakt Roland de bal. Roland haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Hornyák rent richting de bal. Hornyák passt de bal in één keer door. Roland rent richting de bal. Roland haalt uit met een fantastische trap. Johner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 28%, Schneemannshausen 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 0:0

46e minuut.
Tanner komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Aguilar met een snelle inworp. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva passt de bal met de wreef. Hopta rent richting de bal. Hopta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Hornyák speelt de bal door. Delceppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Delceppo probeert naar een medespeler te passen. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hornyák onderschept slim de pass. Hornyák passt de bal met de wreef. Maślona speelt de bal door. Roland rent richting de bal. Roland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Nadal speelt de bal door. Daar is Đình Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hopta onderschept slim de pass. Hopta draait met de bal, schiet en ... Kłusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 0:1

83e minuut.
Hornyák heeft problemen om de bal te vangen. Salvischiani rent richting de bal. Hornyák onderschept slim de pass. Roland is nu in balbezit. Roland haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 37%, Schneemannshausen 63%.
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 0:1