Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueStar Kickers Höudi
Bulgursalat Tactiek Classic Modern W
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
35.4 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten outstanding
average Passen adequate
average Verdedigen solid


4e minuut.
Gut passt de bal in één keer door. Schwalbe geeft een lange en hoge pass. Curdy is nu in balbezit. Curdy draait met de bal, schiet en ... Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Kickers Höudi 0:1

8e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra speelt de bal door. Schwalbe geeft een hoge lob. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Kickers Höudi 0:2

12e minuut.
Bärlocher onderschept slim de pass. Verhüterli rent richting de bal. Verhüterli passt de bal in één keer door. Röthlisberger rent richting de bal. Röthlisberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Verhüterli rent richting de bal. Küsser rent richting de bal. Verhüterli rent richting de bal. Verhüterli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vanaveski met een harde bal richting middenveld. Curdy kopt de bal weg. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Kickers Höudi 0:3

16e minuut.
Rodríguez Cabo met de inworp. Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap. Maus probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Casalini geeft een hoge lob. Aufschlaeger kopt de bal weg. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Verhüterli de bal. Waffler met een sublieme pass. Hirsiger probeert naar een medespeler te passen. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Rodríguez Cabo passt de bal zonder na te denken. Waffler is nu in balbezit. Waffler geeft de bal voor. Curdy rent richting de bal. Curdy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Elias geeft de bal voor. Gut speelt de bal door. Rodríguez Cabo met een sublieme pass. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Elias trapt de bal weg van het doel. Aufschlaeger is nu in balbezit. Waffler rent richting de bal. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Gut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hirsiger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maus. Maus krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Schwalbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy rent richting de bal. Curdy passt de bal met de wreef. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger schiet op doel. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Röthlisberger heeft problemen om de bal te vangen. Parra geeft een hoge lob. Curdy kopt de bal weg. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel. Marcodona bokst de bal weg. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger geeft een hoge lob. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chancentod heeft problemen om de bal te vangen. Verhüterli geeft de bal voor. Bärlocher heeft problemen om de bal te vangen. Küsser is nu in balbezit. Küsser draait met de bal, schiet en ... Vanaveski bokst de bal weg. Röthlisberger rent richting de bal. Röthlisberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Kickers Höudi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 56%, Kickers Höudi 44%.
BlueStar - Kickers Höudi 1:3

47e minuut.
Elias kopt de bal weg. Gut probeert naar een medespeler te passen. Röthlisberger rent richting de bal. Rodríguez Cabo verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Cabo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy geeft de bal voor. Daar is Hirsiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Marcodona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Casalini speelt de bal door. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli passt de bal met de wreef. Röthlisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Röthlisberger haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski bokst de bal weg.

54e minuut.
Gianotti rent richting de bal. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger passt de bal met de wreef. Curdy is nu in balbezit. Curdy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Maus geeft een hoge lob. Inworp. Rodríguez Cabo met de inworp. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Röthlisberger is nu in balbezit. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Röthlisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Röthlisberger haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Gianotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chancentod rent richting de bal. Waffler verovert de bal door een tackle van achteren. Waffler passt de bal zonder na te denken. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Röthlisberger onderschept slim de pass. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Röthlisberger verovert de bal door een tackle van achteren. Röthlisberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Kickers Höudi 2:3

85e minuut.
Verhüterli is nu in balbezit. Schwalbe onderschept slim de pass. Schwalbe geeft een hoge lob. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Vanaveski trapt de bal weg. Verhüterli kopt de bal weg. Daar is Elias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Röthlisberger is nu in balbezit. Röthlisberger haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 52%, Kickers Höudi 48%.
BlueStar - Kickers Höudi 2:3