Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers Höudi Schnell-Hell Lorraine
Classic Modern W Tactiek 433komptiefII
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
52.3 gemiddelde waardering 66.7
very good Schieten outstanding
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Curdy verovert de bal door een tackle van achteren. Curdy geeft een hoge lob. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Solari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Schnell-Hell Lorraine 1:0

5e minuut.
Schwalbe rent richting de bal. Rucli verovert de bal door een tackle van achteren. Rucli passt de bal met de wreef. Testosteron is nu in balbezit. Testosteron geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gillet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinggera geeft de bal voor. Klungelig pakt Itkonen de bal. Itkonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

13e minuut.
Rodríguez Cabo geeft een lange en hoge pass. Testosteron probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bärlocher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itkonen rent richting de bal. Itkonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Casalini trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rodríguez Cabo de bal onder controle te krijgen. Gillet speelt de bal door. Pinggera probeert de bal met de borst te controleren. Pinggera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gillet probeert de bal met de borst te controleren. Gillet passt de bal in één keer door. Pinggera is nu in balbezit. Pinggera geeft een lange en hoge pass. Itkonen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kickers Höudi - Schnell-Hell Lorraine 1:1

34e minuut.
Schwalbe heeft problemen om de bal te vangen. Parra speelt de bal door. Minh Quân rent richting de bal. Hirsiger onderschept slim de pass. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Solari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klungelig pakt Itkonen de bal. Bärlocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Itkonen begaat een overtreding. Bärlocher wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bärlocher kan niet meer verder spelen. Doppler komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Solèr geeft een lange en hoge pass. Testosteron rent richting de bal. Testosteron passt de bal zonder na te denken. Kästli is nu in balbezit. Kästli schiet op doel. Vanaveski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 64%, Schnell-Hell Lorraine 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kickers Höudi - Schnell-Hell Lorraine 1:1

47e minuut.
Kästli rent richting de bal. Parra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kästli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kästli neemt de penalty, wat een uithaal! Vanaveski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Schnell-Hell Lorraine 1:2

59e minuut.
Itkonen is nu in balbezit. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias rent richting de bal. Kästli verovert de bal door een tackle van achteren. Kästli haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Itkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Itkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Schnell-Hell Lorraine 1:3

62e minuut.
Doppler verovert de bal door een tackle van achteren. Testosteron verovert de bal door een tackle van achteren. Testosteron probeert naar een medespeler te passen. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli schiet op doel. Vanaveski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ngọc Thuận onderschept slim de pass. Ngọc Thuận geeft een lange en hoge pass. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Schnell-Hell Lorraine 1:4

74e minuut.
Testosteron rent richting de bal. Testosteron geeft een hoge lob. Doppler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinggera is nu in balbezit. Pinggera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Itkonen geeft de bal voor. Kästli controleert de bal met de borst. Waffler probeert naar een medespeler te passen. Itkonen is nu in balbezit. Itkonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Testosteron passt de bal zonder na te denken. Itkonen rent richting de bal. Itkonen probeert naar een medespeler te passen. Kästli rent richting de bal. Kästli schiet op doel. Vanaveski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Testosteron geeft een hoge lob. Klungelig pakt Doppler de bal. Itkonen rent richting de bal. Itkonen draait met de bal, schiet en ... Vanaveski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Schnell-Hell Lorraine 1:5

90e minuut.
Kästli geeft een hoge lob. Pinggera kopt de bal weg. Itkonen rent richting de bal. Itkonen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 65%, Schnell-Hell Lorraine 35%.
Kickers Höudi - Schnell-Hell Lorraine 1:5