Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Muri Kickers Höudi
Phase 5L1 Tactiek Classic Modern W
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
31.7 gemiddelde waardering 50.2
weak Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Schwalbe passt de bal met de wreef. Ackermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusseau verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tusseau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tusseau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Elias kopt de bal weg. Waffler is nu in balbezit. Waffler geeft een lange en hoge pass. Curdy is nu in balbezit. Curdy geeft de bal voor. Valeinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Casalini onderschept slim de pass. Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach begaat een overtreding. Marbach krijgt een gele kaart. Waffler raakt geblesseerd tijdens het duel. Waffler met een snel genomen vrije trap. Curdy kopt de bal weg. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Kickers Höudi 0:1

15e minuut.
Rodríguez Cabo met een snelle inworp. Daar is Waffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waffler geeft de bal voor. Curdy rent richting de bal. Curdy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kay passt de bal in één keer door. Bärlocher geeft de bal voor. Curdy probeert de bal met de borst te controleren. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel. Valeinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Curdy is nu in balbezit. Curdy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Schwalbe passt de bal in één keer door. Escobar rent richting de bal. Casalini is nu in balbezit. Casalini geeft een hoge lob. Aufschlaeger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Kickers Höudi 0:2

26e minuut.
Waffler verovert de bal door een tackle van achteren. Waffler met een sublieme pass. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Kickers Höudi 0:3

30e minuut.
Benson heeft problemen om de bal te vangen. Curdy verovert de bal door een tackle van achteren. Curdy probeert naar een medespeler te passen. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel. Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cioce passt de bal zonder na te denken. Oldani rent richting de bal. Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Curdy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Kickers Höudi 0:4

34e minuut.
Curdy is nu in balbezit. Curdy geeft een hoge lob. Klungelig pakt van der Moot de bal. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rodríguez Cabo met een sublieme pass. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger geeft een hoge lob. Daar is Curdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curdy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Waffler passt de bal zonder na te denken. Schwalbe probeert naar een medespeler te passen. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Kickers Höudi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 62%, Kickers Höudi 38%.
Dynamo Muri - Kickers Höudi 0:5

54e minuut.
Bärlocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwalbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwalbe geeft een lange en hoge pass. Curdy rent richting de bal. Curdy geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rodríguez Cabo geeft een hoge lob. Kay kopt de bal weg. Daar is Marbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curdy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Kickers Höudi 0:6

61e minuut.
Doeltrap. Vanaveski trapt de bal weg. Waffler kopt de bal weg. Rodríguez Cabo is nu in balbezit. Rodríguez Cabo geeft de bal voor. Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Elias rent richting de bal. Elias geeft de bal voor. Klungelig pakt van der Moot de bal. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Kickers Höudi 0:7

66e minuut.
van der Moot heeft problemen om de bal te vangen. Aufschlaeger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Moot. Aufschlaeger raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Schwalbe neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Cioce met een snelle inworp. Waffler rent richting de bal. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kay kopt de bal weg. Jans rent richting de bal. Bärlocher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bärlocher krijgt een gele kaart. Jans is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jans neemt de penalty, wat een uithaal! Vanaveski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Schwalbe met een sublieme pass. Waffler rent richting de bal. Waffler passt de bal in één keer door. Curdy heeft problemen om de bal te vangen. Curdy draait met de bal, schiet en ... Valeinis bokst de bal weg. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Kickers Höudi 0:8

85e minuut.
Waffler passt de bal zonder na te denken. Schwalbe is nu in balbezit. Schwalbe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aufschlaeger de bal. Aufschlaeger schiet op doel. Valeinis bokst de bal weg.

87e minuut.
Moronta geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jans stond buitenspel. Bärlocher maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Doppler rent richting de bal. Doppler geeft de bal voor. Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
van der Moot rent richting de bal. van der Moot geeft een lange en hoge pass. Ackermann probeert de bal aan de voet te houden. Jans rent richting de bal. Jans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 52%, Kickers Höudi 48%.
Dynamo Muri - Kickers Höudi 0:8